Dan Diaconescu vine cu "DD-mobilul", de 1 Mai, la Constanța

453
2
Dan Diaconescu vine cu

Articole de la același autor

Caravana Partidului Poporului Dan Diaconescu sosește, mâine, pe litoral. Astfel, în frunte cu Dan Diaconescu, "violeții" vor sărbători Ziua Internațională a Muncii la Constanța, urmând a face un veritabil tur de forță pe străzile "bătrânului" Tomis și ale celorlalte localități din județ. 


Alături de Dan Diaconescu, se vor mai afla și alți reprezentanți de seamă ai partidului, intrați în cursa pentru Parlamentul European: Simona Man, președinte al PPDD, Diana Voiculescu, Liviu Neagu, secretar general PPDD, Radu Orzață, președinte PPDD București, Eduard Dumitrașcu, președinte PPDD Buzău, Gheorghe Slabu, președinte PPDD Constanța, din staff mai fă- când parte Florin Condurățeanu și Sorin  Ovidiu Bălan. 


Constănțenii vor avea posibilitatea să admire totodată "DD-mobilul", autovehiculul pe care Dan Diaconescu susține că l-a adus de la Vatican. 


"DD-mobilul l-am adus pentru poporul meu, să-l vadă, să se plimbe cu el, să se bucure de el", a declarat Dan Diaconescu. 


La rândul său, președintele PPDD Constanța, Gheorghe Slabu, a prezentat programul acțiunii: "De 1 Mai, caravana vine la Constanța, apoi vom pleca în circuit în județ. Nu vor fi staționări de lungă durată, pentru că vrem să ajungem în cât mai multe locații unde avem membri și simpatizanți ai partidului". 


A doua zi, pe 2 mai, caravana "violetă" se deplasează la Tulcea. 


Comentează știrea

DODO
30 aprilie 2014
DD

Asta are un tupeu fantastic! Constantenii sa fie asa de"dusi "incit sa puna botul la penalul dd? Ne crede un oras de mina a treia? Nu pot crede asta!

roxi
3 mai 2014
foarte frumos

ati facut bine sa mergeti prin orase sa vorbiti cu lumea sa va voteze...foarte frumos dar aveti grija ce faceti in romania....sa aveti noroc....sa traiasca dan diaconescu....italia te voteaza......sa reusim cu bine sa ne intoarcem acasa la noi...................uraaaaaaaaaaaaaa

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4601 secunde