Secretarul Forțelor Navale ale SUA, în vizită în România

2481
1
Secretarul Forțelor Navale ale SUA,  în vizită în România - secretarulfortelornavalesua-1402500316.jpg

Articole de la același autor

Complexitatea exercițiilor desfășurate în comun de forțele navale ale României și Statelor Unite va crește nivelul de instruire și gradul de interoperabilitate. Aceasta este concluzia desprinsă în cadrul întâlnirii de ieri între ministrul apărării naționale, Mircea Dușa și Secretarul Departamentului Forțelor Navale ale SUA, Ray Mabus, la sediul Ministerului Apărării Naționale. În cadrul discuțiilor, ministrul Mircea Dușa a subliniat importanța parteneriatului strategic dintre cele două țări în ceea ce privește domeniul militar, reiterând necesitatea continuării exercițiilor comune între forțele navale.

La rândul său, Secretarul Departamentului Forțelor Navale ale SUA, Ray Mabus, a apreciat nivelul ridicat al cooperării bilaterale între cele două state și a exprimat încrederea că, în viitor, se vor identifica noi oportunități de dezvoltare a proiectelor, România demonstrând deja că este un partener pe care SUA se pot baza.

Secretarul Departamentului Forțelor Navale ale SUA a avut programate întâlniri, în cursul zilei de ieri, cu șeful Statului Major General, generalul-locotenent Ștefan Dănilă, și cu șeful Statului Major al Forțelor Navale, contraamiralul Alexandru Mîrșu.

Comentează știrea

admirator
12 iunie 2014
welcome

speram intr-o colaborare reciproc avantajoasa!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4075 secunde