Pompierii constănțeni, rezultate bune la Campionatele Naționale de Atletism și Cros

174
Pompierii constănțeni, rezultate bune  la Campionatele Naționale de Atletism și Cros - rezultatedeosebite-1402500237.jpg

Articole de la același autor

Pompierii constănțeni, plt. adj. șef Gheorghe Romașcanu și plt.maj. Nicușor Ion au participat în lotul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, la Campionatul de atletism și cros 2014 faza pe minister, care s-a desfășurat la Cluj Napoca. În competiție s-au înscris zeci de pompieri, polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și reprezentanți ai aparatului central, clasamentele fiind stabilite individual, dar și pe arme.

Plt. adj. șef Gheorghe Romașcanu a participat atât la atletism - proba de 1.500 metri plat unde a ocupat locul II (medalie de argint), cât și la cros - proba de 3.000 metri, la categoria + 45 ani, unde a ocupat locul III (medalie de bronz). Plt. maj. Nicușor Ion s-a ales și acesta cu locul II (medalie de argint) în clasament la săritura în lungime, categoria 36 - 45 ani. Rezultatele obținute de fiecare concurent au fost luate în calcul la clasamentul general pe arme, pompierii ocupând locul I. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Iunie 2014
Stire din Eveniment : Atenție! Pericol de înec
Miercuri, 28 Mai 2014
Stire din Sport : Șase medalii în contul CS Farul
Pagina a fost generata in 0.7635 secunde