Șef de Poliție: Femeile lovite de soți SĂ NU SUNE la 112 noaptea. Să aștepte până dimineața

678
Șef de Poliție: Femeile lovite de soți SĂ NU SUNE la 112 noaptea. Să aștepte până dimineața - oprisanlaradio28682000-1554530909.jpg

Articole recomandate

Corpul de control din IGPR a demarat o anchetă după ce în spațiul public a apărut o declarație controversată a șefului IPJ Bacău. Invitat la o emisiune la un post local de radio, chestorul Vasile Oprișan a spus, în contextul a ce este sau nu urgent atunci când cineva sună la 112, că femeile lovite de soți ar putea să aștepte până dimineață pentru a face reclamație, nu să sune noaptea la 112.

"Referitor la declarațiile făcute de inspectorul șef al IPJ Bacău, în timpul unei emisiuni difuzate la un post de radio din județ, facem următoarele precizări: conducerea Poliției Române a dispus verificări cu privire la acest aspect, întrucât prevenirea și combaterea violenței domestice reprezintă una dintre prioritățile instituției noastre. La finalul acestor verificări, vom reveni cu detalii referitoare la cele constatate și la măsurile dispuse", se arată într-un comunicat al IGPR.

Sursa: realitateadebacau.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 06 Aprilie 2019
Stire din Eveniment : Vești bune pentru fanii artistului Avicii
Pagina a fost generata in 0.8773 secunde