Șeful biroului Urmăriri din IPJ Constanța, reținut de DNA pentru dare de mită

1817
14
Șeful biroului Urmăriri din IPJ Constanța, reținut de DNA pentru dare de mită - ipjsediu3bun660x400-1383388998.jpg

Articole de la același autor

Comisarul șef Ionel Cazacu, șeful Biroului Urmăriri din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, a fost reținut, aseară, de procurorii DNA, pentru trafic de influență dare de mită. 


Acesta ar fi mers la un coleg din cadrul IPJ Constanța și l-a întrebat dacă poate să discute cu un procuror, încercând totodată să îi dea mită 1000 de euro. Intenția comisarului șef Cazacu era să scoată basma curată o persoană care era cercetată penal pentru producerea unui accident rutier. Cazacu i-a promis colegului său că beneficiarul acestui favor este dispus să plătească o sumă de bani atunci când totul se rezolvă. Polițistul nu și-a ascultat colegul, ci a mers direct la procurorii anti-corupție și l-a denunțat. DNA a luat deja măsuta reținerii pentru 24 ore, pentru dare de mită.


Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Constanța efectuează cercetări față de inculpații IRIMIA NICOLAIE și CAZACU IONEL, comisar șef de poliție în cadrul Serviciului Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, șef al Biroului Urmăriri, pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită, în forma autoratului, respectiv, a complicității la infracțiunea de dare de mită.
Din ordonanța de punere în mișcare a acțiunii penale întocmită de procurori a rezultat că, la data de 01.11.2013, inculpatul IRIMIA NICOLAIE, prin intermediul inculpatului CAZACU IONEL, i-a oferit denunțătoarei, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, suma de 1.000 euro, cu titlu de mită, în vederea adoptării de către magistratul procuror a unei soluții de netrimitere în judecată într-un dosar penal, în care inculpatul IRIMIA NICOLAIE era cercetat pentru comiterea unei infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.
Suma de 1.000 euro a fost remisă în mod efectiv de către inculpatul CAZACU IONEL unui alt denunțător, care urma a le facilita inculpaților predarea banilor către procuror. Inculpaților li s-au adus la cunoștință acuzațiile în conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 Cod de procedură penală. La data de 02.11.2013, procurorii au dispus reținerea pentru 24 de ore a inculpaților IRIMIA NICOLAIE și CAZACU IONEL, urmând ca aceștia să fie prezentați cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile la Curtea de Apel Constanța.
La instrumentarea acestui dosar, procurorii au colaborat cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul D.G.A. Constanța și au beneficiat de sprijinul ofițerilor specializați din cadrul D.I.P.I, se precizează în comunicatul DNA.


Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Gina
2 noiembrie 2013
mai avem si oameni cinstiti in tara asta ?

Poporul roman are nevoie de un pilon de credibilitate dar se pare ca din intunericul catacombelor in care traim nu mai intrezarim nici o raza de speranta . Mereu spunem ca in orice domeniu de activitate gasim si uscaturi . Dar de la o vreme sunt mult prea multe uscaturi in domenii care ar trebui sa fie fara pata - PLOLITIA ,JUSTITIA etc

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

3. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Gelu M.
3 noiembrie 2013
halal

Ce dracu ba Cugetu', faceti publicitate la bordeluri? Pana mai acum aveati tone de anunturi cu curve, cu tot cu poze. Sau Bosancenii sunt codoși?

ath
3 noiembrie 2013
Carcalacul de mazare

Profetia s-a implinit.Profetul Poanta a promis un milion de noi locuri de munca.Uite ca pesedeul s-a tinut de cuvant.De la prima casa la prima nunta si de la primul sarut la primul bordel nu ti-a mai ramas decat sa pleci in vacanta la Mamaia.In plus,diversificarea serviciilor si produselor turistice a devenit o realitate. Pentru domni(full gentlemans) avem servicii de "Streaptease & Erotic Massage" iar pentru doamne avem doua capele. "Ce are credinta si Dumnezeu si lucrurile bune pe care le faci cu distractia.....? Inalt Prea Sfantul m-a rugat.....Pentru altii din tara e un lucru deosebit si pot sa-si cupleze casatoria,mersul la biserica, (cu o vizita la bordel)...ori eu vreau sa ofer tot ce este si se poate oferi de la... pana la..." a declarat Inalt Prea Pesedistul Mazare.Full Service ! Mai ramane o problema nerezolvata:ce face "domnul" cu chitanta de la "Erotic Massage" ? Daca "domnul" uita chitanta in buzunarul de la pantaloni ? Nici nu se pune problema de evaziune fiscala la Mamaia. Asta a rezolvat-o Ponta.Numai Curtea Constitutionala se face vinovata de evaziune fiscala in Romania.Pe asta am lamurit-o. Ma tot gandesc ce face "domnul" daca vine cu chitanta de la bordel la capela,unde-l asteapta prima nevasta. Dovadaaa ! Uite dovadaaaa ! Unde-i notarul ? Sa vina notarul ! Full Service !

Streaptease & Erotic Massage
3 noiembrie 2013
Mirage Club Mamaia

Cu dansatoare exotice minunate, evenimente speciale si un bar full-service, Mirage este cel mai bun club destinat domnilor, din Mamaia, si nu numai! Cand e timpul pentru o noapte de distractie, suntem de parere ca meriti tot ce e mai bun! De aceea Mirage Club are cele mai frumoase dansatoare intr-un decor intim si confortabil. Puteti savura de la barul nostru cocktailuri premium, sau puteti alege din variata gama de bere sau vin in timp ce hostessele si dansatorii nostri va rasfata si va ofera servicii personale pe care le astepti de la un club world-class. Fie ca doriti sa rezervati o petrecere privata, sau sa va bucurati doar o noapte plina de distractie in statiunea Mamaia, Mirage este ceea ce cautati! Vizitati site-ul nostru pentru a admira dansatoarele noastre minunate, pentru afla despre evenimentele viitoare, pentru a rezerva o masa privata sau pentru a obtine mai multe informatii, apoi te asteptam sa te convingi de ce suntem "number one gentlemans club destination in Mamaia". Deschis 24/24 Rezervari: 0731 502 247

christian louboutin wikipedia
23 noiembrie 2013
christian louboutin wikipedia

Je leur ai ordonné de Pam Jenkins UK et Royal Mail a pris 3 semaines pour la livraison! Maintenant expédition était beaucoup moins cher a environ 30 $ et les droits de douane plus faibles compensés pour le temps long, mais j'ai utilisé a la livraison moins de 5 jours de boutiques de CL, NM, et de nombreuses autres boutiques européennes. christian louboutin wikipedia http://www.ville-bollene.fr/louboutin_chaussures.php?p=christian louboutin wikipedia

christian louboutin
24 noiembrie 2013
christian louboutin

Christian Louboutin Mad Suede Mary Jane Pompes Blanc. C'EST UNE ACTRICE le préfere des Louboutin Prix europens et amricains! La VRIT Est au Québec, versez rejeter also ne may Pas Ignorer, CE Fabricant de rougene Pas trabalho, Pi superstars de la femme. Nama rouge saisira l'attention Votre. IL EST Temps Pour Vous de mars en dcembre de l'anne, au prix de Semble Que Barbie va procdermaintenir Leur lgende le mode de la, vers le dbut de fils centenaire, Nous Avons dj rencontrer de plus salle, plus gs, Elle continuera d'tre garde robe de Barbie glamour christian louboutin http://www.ville-bollene.fr/louboutin_chaussures.php

chaussure louboutin femme pas cher
1 decembrie 2013
chaussure louboutin femme pas cher

Déjouez et acheter la meilleure paire de chaussures Christian concepteur LB sur internet, ou, avec le prix, les frais d'expédition sont également moins. Enfin, je ne pense pas trop, juste aller rechercher la meilleure paire de chaussures de marque pour vous qui fera de votre collection de chaussures encore plus élégant et branché. chaussure louboutin femme pas cher http://www.ville-bollene.fr/louboutin_chaussures.php?p=chaussure louboutin femme pas cher

asics gt 2100
2 decembrie 2013
asics gt 2100

übersetzt bedeuten diese lateinischen Zeilen 'Im gesunden K?rper steckt ein gesunder Geist' und Kihachiro Onitsuka war einer der wenigen japanischen Optimisten, die nach dem Ende des zweiten Weltkrieges etwas Wesentliches zum Wiederaufbau der japanischen Gesellschaft beitragen wollten. Seiner Ansicht nach würde Sport den Menschen neuen Mut einfl??en. Mit diesem Ziel vor Augen begann er 1949 in einem kleinen Atelier seine ersten Sportschuhe zu kreieren. Er gründete die Onitsuka Co. Ltd., die recht schnell unter dem Markenzeichen Asics Schoes weltbekannt wurde. asics gt 2100 http://www.strongerbritney.com.ar/asics.php?p=asics gt 2100

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5395 secunde