"Șeful de post a provocat flagrantul!"

614
1
Magistrații de la Tribunalul Constanța au respins, ieri, cererea de eliberare provizorie sub control judiciar formulată de Iașar Menzat, bărbatul care a încercat să-l mituiască pe șeful postului de Poliție Lumina, ag. șef princ. Ionel Mușat.
Prin intermediul avocatului care l-a reprezentat în fața judecătorilor, Menzat le-a spus judecătorilor că nu el i-ar fi dat șpagă polițistului, ci nașul său. "Acuzatul are șase copii, dintre care unul este handicapat și toți trăiesc din vânzarea de fier vechi. Deci nu ar fi avut bani să dea mită", a spus apărătorul Ioan Matei, încercând să convingă astfel instanța de nevinovăția clientului său. Avocatul a mai spus că polițistul nu a vrut să ia banii de la Adrian Bucăluță, cel care l-a ajutat pe Menzat, decât atunci când inculpatul a venit în biroul său.
"Șeful de post a provocat flagrantul!", este concluzia la care a ajuns apărătorul.
Potrivit procurorilor, Iașar Menzat și Adrian Bucăluță i-au promis ag. șef princ. Ionel Mușat suma de 500 de lei pentru ca Menzat să primească o soluție favorabilă într-un dosar în care era anchetat pentru ultraj, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii și ordinii publice.


Comentează știrea

FaVzujWCEGaD
4 septembrie 2011
ICtRLgiVxDIopGhLWei

YMMD with that awnser! TX

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3168 secunde