Șeful IGSU, eliberat din funcție

247
Șeful IGSU, eliberat din funcție - sefuligsueliberatdinfunctie18527-1454610464.jpg

Articole recomandate

Șeful Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), colonelul Nicolae Cornea, a fost eliberat, joi, din funcție, prin decizie a prim-ministrului Dacian Cioloș. 


Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Interne, la propunerea ministrului Petre Tobă, colonelul Nicolae Cornea a fost eliberat din funcția de inspector general al IGSU, decizia venind ca urmare a depunerii cererii de pensionare a acestuia.

De asemenea, premierul l-a împuternicit pentru a îndeplini atribuțiile funcției de inspector general al IGSU pe generalul de brigadă cu o stea Ovidiu Vasilică.

Potrivit site-ului Jandarmeriei Române, Ovidiu Vasilică a fost prim-adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române și șef al Statului Major al Jandarmeriei Române.

Surse din cadrul MAI au declarat, pentru AGERPRES, că decizia de a numi la comanda IGSU o persoană din afara inspectoratului a fost luată în contextul în care este în desfășurare o evaluare, iar singura structură militarizată a MAI în afara IGSU este Jandarmeria.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 06 Februarie 2014
Stire din Eveniment : CONTROL de la IGSU la ISU Dobrogea
Pagina a fost generata in 0.6845 secunde