Concurs Selgros Constanța s-a modernizat!

1781
Selgros Constanța s-a modernizat! - 8c2953cb954c6ecdbc978e0d98c55802.jpg

Articole recomandate

Din 23 martie, Selgros Constanța vă așteaptă cu o nouă înfățișare. Compania își propune să răspundă cerințelor dumneavoastră, astfel că, articolele de care aveți nevoie, le veți găsi mult mai simplu. Acest lucru s-a născut din dorința de a optimiza sortimentul, de a aranja produsele în funcție de traseele de cumpărare și de a ușura orientarea în magazine.
În cadrul reamenajării, se acordă spații mai mari categoriilor de marfă importante pentru dumneavoastră: alimentele de bază, băuturi, dulciuri și detergenți, cât și categoriilor de viitor: articolele Bio, cele de "lifestyle". În același timp, gastronomii bene-ficiază și de raioane specializate de sortiment Non – Food. Zonele de intrare în magazine sunt mai deschise și prietenoase, oferind și o mică zonă de relaxare.
Odată cu înnoirea aspectului, în incinta magazinului se deschide și Pescăria Selgros, un raion specializat de pește proaspăt. Sortimentele pescăriei cuprind atât pește viu, pește proaspăt de acvacultură și de Dunăre, pește proaspăt oceanic, cât și fructe de mare sau pește afumat vrac.
Cu o suprafață de totală de 200 metri pătrați, Pescăria Selgros oferă gratuit clienților servicii complete de curățare, eviscerare și filetare.
Mica unitate de tranșare respectă fluxurile de marfă, are în dotare ves-tiare filtru pentru angajați, având atât spații destinate special eviscerării și filetării, cât și locuri pentru a primi și depozita marfa.
Spațiul de vânzare este dotat cu aer condiționat, având patru acvarii, apa fiind în permanență filtrată și răcită.
Peștele este mereu proaspăt, datorită vitrinei moderne, care oferă condiții optime de păstrare, compania Selgros garantând faptul că produsele alimentare oferite sunt proaspete și sigure pentru sănătatea dumneavoastră.
Totodată, anul acesta, compania Selgros Cash & Carry aniversează 10 ani pe piața românească, primul magazin deschis fiind cel de la Brașov din 29 mai 2001.
În perioada de modernizare, care a durat două luni, programul s-a des-fășurat în condiții normale, iar pentru înțelegerea arătată, Selgros mulțumește tuturor clienților săi.
Corina BAGIE

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7046 secunde