Senatorul Vergil Chițac, dus la spital cu ambulanța, fără izoletă. "Autospeciala a fost decontaminată, ulterior!"

332
Senatorul Vergil Chițac, dus la spital cu ambulanța, fără izoletă.

Articole de la același autor

Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dobrogea" a anunțat că transportul la spital al senatorului Vergil Chițac, contaminat cu Covid-19, s-a desfășurat în condiții de siguranță, deși nu s-a făcut cu izoleta specială.


"Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța, a fost solicitat de către Direcția de Sănătate Publică Constanța, în vederea transportului a trei persoane , confirmate cu noul COVID-19, de la domiciliul acestora la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. O Autospecială Transport Personal și Victime Multiple încadrată cu patru paramedici –pompieri, echipați corespunzător, au preluat pacienții, în condiții de siguranță, și i-au transportat la unitatea spitalicească, conform procedurii.


Autospeciala Transport Personal și Victime Multiple a parcat în proximitatea cortului de pretriaj, special amenajat în curtea spitalului, echipajul asigurându-se că, la coborârea pacienților, nu se află alte persoane în imediata apropiere a acestora totodată indicându-le traseul de urmat spre cort. La finalizarea transportului, autospeciala pompierilor se decontaminează conform procedurilor în vigoare!", precizează reprezentanții ISU Dobrogea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8959 secunde