Seringi noi și prezervative, împărțite consumatorilor de droguri din Vama Veche

194
Seringi noi și prezervative, împărțite consumatorilor de droguri din Vama Veche - 4maicampanieantidrogvamaveche-1399201730.jpg

Articole de la același autor

Vama Veche este recunoscută pentru atracția pe care o reprezintă pentru consumatorii de droguri. Tocmai de aceea, a fost, și în minivacanța care s-a sfârșit, stațiunea aleasă pentru derularea campaniei de reducere a riscurilor asociate consumului de droguri, intitulată sugestiv "Fără riscuri în plus!". Campania este desfășurată de Agenția Națională Antidrog, împreună cu membrii Asociației Carusel, în vederea reducerii riscurilor asociate consumului de droguri. 


Astfel, în perioada 1 - 4 mai, specialiștii antidrog s-au aflat pe plaja din Vama Veche, în dreptul salvamarului, unde au oferit informații preventive, materiale de informare și prezervative și au derulat deja cunoscutul program de schimb de seringi. "Până la urmă, consumul de droguri injectabile este cel mai problematic, iar schimbul de seringi și distribuirea de prezervative au scopul prevenirii răspândirii bolilor transmisibile în rândul populației", ne-a declarat Diana Șerban, reprezentant al Agenției Naționale Antidrog. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9744 secunde