Lucruri pe care iubitul tău le ascunde de tine

128
1
Lucruri pe care iubitul tău le ascunde de tine - ascunde-1399201919.jpg
Este perfect normal să vrei să păstrezi anumite secrete doar pentru tine. Când acestea nu mai au legătură cu prezentul, când vrei să eviți o ceartă cu partenerul și multe alte motive. Află câteva dintre cele mai comune secrete pe care le ascund bărbații de iubitele lor.


Banii sunt pe primul loc


Mulți bărbați ascund faptul că principala prioritate sunt banii și nu partenerele lor. O femeie visează să fie centrul universului iubitului ei, însă el visează mai degrabă la salariul pe care îl câștigă - desigur, în scopul de a-și putea întreține familia fără să ducă lipsuri.


Sentimentele adevărate


Mult timp s-a spus că bărbații nu au sentimente la fel de complexe ca femeile și... în cele mai multe dintre cazuri sunt nepăsători. Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa. Dacă nu își exprimă sentimentele la fel de ușor ca o femeie, nu înseamnă că acestea nu există. Ci preferă să le țină pentru el.


Vrea să se simtă admirat


Nu doar femeile adoră să fie complimentate. Și bărbații își doresc același lucru, iar dacă partenerele lor nu le oferă destulă atenție, cu siguranță au unde s-o găsească - în altă parte. El nu-ți va spune niciodată că vrea să-l admiri, însă își dorește acest lucru de la tine.


Este gelos


Când acorzi mai multă atenție prietenilor tăi - bărbați - sau chiar când reiei legătura cu fostul iubit, deși este vorba doar de o prietenie, cel mai probabil că iubitul tău este gelos. Nu îți va spune asta pentru că nu vrea să se simtă vulnerabil în fața ta, însă dacă îl ții prea mult într-o astfel de situație, relația voastră poate deveni tensionată și nici nu vei știi de ce.
Minte ca să nu vă certați


Toți bărbații fac asta - câteodată, ca să evite o ceartă fără sfârșit, aruncă o minciună ca să ascundă lucururi care știu că pe tine te vor supăra. Tu crezi ce-ți spune, iar el rămâne cu secretul bine păstrat. Cel mai probabil, pentru el nu este la fel de important lucrul ascuns, așa cum îl vezi tu, de aceea acționează astfel.(sursa:www.unica.ro)






Comentează știrea

fake hermes birkin bag buy
9 mai 2014
fake hermes birkin bag buy

replica hermes review Stiri Life and Style : Lucruri pe care iubitul tău le ascunde de tine | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online fake hermes birkin bag buy http://moneslaw.com/brand.html

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : Locatii atipice tocmai bune pentru sex
Miercuri, 30 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : LOVE SPA la tine acasa
Sâmbătă, 26 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : Cum să ai o viață sexuală împlinită
Pagina a fost generata in 0.4297 secunde