LOVE SPA la tine acasa

174
LOVE SPA la tine acasa - lovespa-1398841851.jpg
Hei, nu e nevoie să faci rezervări la un salon de fițe și nici să iei bilete de... Jamaica, pentru a te putea relaxa împreună cu iubitul tău; puteți simula un Spa chiar la voi acasă!


Când timpul zboară ca nebunul iar tu ai de făcut o mie de lucruri, relaxarea e un lux. Asta înseamnă că nu poți acorda prea mult răgaz îngrijirii personale, fiindcă iubitul tău s-ar putea simți neglijat în timp ce tu te scufunzi în spumă și încerci să uiți pentru câteva clipe de tot ce te macină. Și dacă ai combina răsfățul cu dragostea? Ar putea ieși un love spa pe cinste!
Pregătește decorul


În numai cinci minute, romantismul se poate cuibări în mica ta baie: ascunde toate obiectele și produsele car zac pe rafturi și pe marginea căzii și oprește-le doar pe cele necesare ritualului ce va urma. Aprinde câteva lumânări parfumate și stinge lumina, lasă apa să curgă, toarnă un spumant, uleiul aromat și pune muzică de relaxare. Cum... n-ai astfel de muzică? Nu-i nimic, intră pe Internet... 


Sare pentru relaxare


Asta e, în mica ta baie n-a încăput o cadă cu vibromasaj... însă tu și iubitul tău vă puteți relaxa și fără. Folosește sare de baie parfumată! Știi bine că aromele lor au puterea de a elimina stresul, iar corpurile voastre se vor lăsa abandonate într-o clipită. Hai, ademenește-ți iubitul în baie!
Cu mască sau.... fără mască?


S-ar putea ca iubitul tău să se opună la început, așa că începe prin a-ți aplica masca pe față iar pe el invită-l să te privească relaxat. Prelungește aria de întindere a măștii spre găt, în jos spre decolteu, sigur va amuți la vederea gesturilor tale și va accepta imediat să-ți ia "modelul".
Intră-i pe sub piele


Pentru el, exfolierea e o chestie de neânțeles și complet inutilă... așa ți-a spus atunci când ai cumpărat ultima dată încă un flacon! "La ce-ți mai trebuie și ăsta, n-ai acasă cremă și săpun?" Acum va afla exact. Pune în palme o cantitate generoasă de gel cu particule abrazive și masează-i pielea cu mișcări circulare, apoi cere-i să-ți întoarcă serviciul, cu siguranță nu te va refuza!
Masaj la dublu


Ceea ce veți începe în cadă se va sfârși cu siguranță în pat! Masează umerii și pieptul iubitului tău cu palmele îmbibate de ulei de baie, apoi lasă-l pe el să-ți răsfețe corpul în acelați mod. Mai târziu, când veți părăsi baie, treceți la masajul la orizontală. 
Accent pe mâini


Mâinile și unghiile nu trebuiesc neglijate! Folosește un exfoliant special pentru a vă alinta unul altuia mîinile. Apoi treceți la masajul picioarelor; numai niște mâini puternice –precum cele ale iubitului tău – îți pot oferi un masaj viguros și eficient; roagă-l să te ajute cu exfolierea călcâielor folosind piatra ponce. După baie, serviți-vă unul celuilalt un masaj la călcâie; Va fi nu doar super-relaxant; masajul călcăielor este un incredibil afrodiziac, întrucât degetele de la picioare sunt zone erogene.(sursa:www.cosmopolitan.ro)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : Locatii atipice tocmai bune pentru sex
Sâmbătă, 26 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : Cum să ai o viață sexuală împlinită
Pagina a fost generata in 0.6461 secunde