Știi că s-a îndrăgostit de tine după cum face sex. Vezi semnele

368
1
Știi că s-a îndrăgostit de tine după cum face sex. Vezi semnele - fondfacesex-1398427754.jpg
Dacă nu îți spune că s-a îndrăgostit de tine, îți poți da seama foarte ușor, urmărind semnele. Vezi cum face sex ca să știi dacă te iubește!


Te sărută mai mult


Fiind la începutul relației, deja faceți sex des și foarte pasional, însă când începe să aibă sentimente mai puternice pentru tine, totul devine chiar mai plăcut. Dacă observi că a început să te sărute mai des, pe tot corpul și pentru mai multă vreme, află că așa își exprimă sentimentele, de fapt. Îți arată că te îndrăgește, însă fără să-și dea seama de acest lucru.
Nu se grăbește când faceți sex


Dacă ar fi fost interesat numai de sex, cu siguranță preludiul ar fi lipsit cu totul, iar plăcerea lui ar fi fost pe primul loc. Un bărbat care ține la tine cu adevărat nu se grăbește să faceți sex, ci te alintă din cap până în picioare. Iar la final, nu se întoarce pe partea cealaltă și se culcă, ci în continuare vrea să te țină în brațe.
Vrea să afle ce îți place


Pentru că este atât de interesat de persoana ta, vrea să știe și ce se petrece în mintea ta. Așadar, un bărbat îndrăgostit de tine te va întreba ce îți place mai mult în dormitor și va pune ceea ce îi spui în practică.
Este relaxat în compania ta


Dacă este relaxat și în pat, nu doar la întâlniri, este un semn că este îndrăgostit de tine, iar timpul petrecut în compania ta este atât de plăcut, încât te vede și în viitorul lui.(sursa:www.unica.ro)




Comentează știrea

ct
28 aprilie 2014
corect...

unul din putinele articole adevarate din domeniu.... ma recunosc total in el...

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : Cum să ai o viață sexuală împlinită
Joi, 24 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : Cum sa fii o iubită mai bună
Pagina a fost generata in 2.2361 secunde