Masajul Nuru: Ce este și cum i-l poți face și tu iubitului tău

1783
Masajul Nuru: Ce este și cum i-l poți face și tu iubitului tău - masajnuru-1398427785.jpg
Masajul Nuru este un tip de masaj japonez tradițional, erotic. Află mai multe despre acest tip de masaj și cum îl poți face și tu acasă!


Ce este masajul Nuru


Acest tip de masaj nu este terapeutic, ci întotdeauna făcut în context erotic. Este un tip de masaj pentru întreg corpul, care se face cu ulei foarte alunecos, din alge marine. Cel care se relaxează stă întins pe o saltea dreaptă, în timp ce specialistul... îl masează cu corpul, alunecând pe el de la cap și până la picioare.
Cum faci masajul Nuru la tine acasă
Înlocuiește uleiul de alge


Poți înlocui uleiul de alge cu unul natural, care se găsește foarte ușor în magazinele din apropiere. Poți folosi în schimb un ulei de cocos sau ulei de jojoba. Pe de altă parte, dacă vrei o substanță mai groasă și care să rămână pe piele mai mult timp - ca să nu fie nevoie să reaplici des - poți folosi un lubrifiant pe bază de silicon.
Folosește un cearceaf special


Fiind vorba de un masaj corp pe corp pentru care trebuie să folosești cantități mari de ulei, cu siguranță o să faceți mizerie. Așadar cumpără cel mai ieftin cearceaf pe care îl găsești și dedică-l masajului Nuru.
Experimentează


Nu trebuie să fii expert ca să experimentezi cu masajul Nuru. Poți începe astfel: partenerul tău întins pe burtă, în pat, iar tu deasupra lui.
Sprijină-te în brațe ca să faci corpul tău să alunece peste corpul lui, așa cum ți se pare și ție comod și senzual. După ce ai terminat cu spatele, roagă-l să se întoarcă cu fața în sus - acum masajul devine mult mai sexy.


Atenție, dacă nu folosiți lubrifiant, ci ați ales uleiul, înainte să treceți la sex faceți duș, atât pentru că substanța aceasta nu ar trebui să ajungă în corpul tău, ci doar la suprafață, dar și pentru că uleiul strică latexul și prezervativele se pot rupe.(sursa:www.unica.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : Cum să ai o viață sexuală împlinită
Joi, 24 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : Cum sa fii o iubită mai bună
Pagina a fost generata in 0.4795 secunde