Dragoste și sex: Ce faci când iubitul devine prea gelos?

221
Dragoste și sex: Ce faci când iubitul devine prea gelos? - iubitgelos-1398350621.jpg
Orice sentiment negativ are o sursă, un punct de pornire. Înainte să te enervezi și să începeți o ceartă, pune-te în locul lui preț de câteva minute. Ai flirtat cumva cam mult cu un coleg de serviciu?


Sau te-ai împrietenit cam tare cu unul dintre prietenii săi atunci când ați ieșit împreună? Fă un pas înapoi și gândește-te la orice situație în care el s-ar fi putut simți amenințat, pentru a afla de ce a devenit gelos.


Concentrează-te pe soluție


Dacă nu ai grijă, discuția despre situație ar putea deveni o problemă serioasă în cuplu, iar certurile ce urmează nu vor duce la un final concret.


Decât să te concentrezi asupra problemei, mai bine caută o soluție, du conversația înspre acțiune - ce puteți face amândoi ca să nu mai existe gelozie în cuplu? Întreabă-l ce ai putea face că să nu se mai simtă amenințat sau nesigur, iar el, în schimb, poate încerca să vadă lucrurile obiectiv înainte să devină gelos.
Ce le spui prietenelor?


Atunci când te cerți cu iubitul tău ai nevoie să te "răcorești" și primul lucru care îți vine în minte este să-ți suni prietena cea mai bună și să îi povestești totul, cuvânt cu cuvânt, discuțiile purtate cu el. Ei bine, psihologii te sfătuiesc să nu faci acest lucru, pentru că asta doar ar putea să înrăutățească situația dintre tine și iubitul tău. Respectă relația voastră și păstrează detaliile între voi doi.


Centrul atenției


Se poate ca sentimentele sale de gelozie să fie din cauza lipsei de atenție. Dacă primește destulă atenție din partea ta, probabil că nu ar avea de ce să se îngrijoreze că tu interacționezi și cu alți bărbați. Atunci când ieșiți împreună cu alte persoane, oferă-i multă atenție și afecțiune, iar în timp se va simți mai sigur și gelozia va dispărea.(sursa:www.unica.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 24 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : Cum sa fii o iubită mai bună
Pagina a fost generata in 0.4077 secunde