Cum să agăți un tip timid. Top trucuri să-l cucerești

188
Cum să agăți un tip timid. Top trucuri să-l cucerești - titimid-1398168382.jpg
Bărbații timizi pot fi mai greu de cucerit, dar nimic nu este imposibil. Dacă îți place mult și ești convinsă că dincolo de aparenta stângăcie există un potențial suflet pereche, de ce să nu îți încerci norocul? Vezi cum să agăți un tip timid.
1. Nu lua timiditatea lui personal


Un bărbat timid se simte foarte frustrat când te place dar nu se poate exprima cum trebuie și aceste frustrări sunt mai acute în spații publice. Este cu atât mai rău dacă el e timid și tu ai impresia că nu te place, că nu e interesat sau dacă te porți urât pentru că el nu se descurcă prea bine la întâlnire.
2. Abordează-l tu


Ok, ați ajuns deja la prima întâlnire, dar nu prea știi cum să eviți momentele alea de tăcere stingheră. Află ce îi place și ce îl face să se aprindă în discuție. Toți timizii au cel puțin un subiect despre care, odată porniți, nu se mai pot opri. Vezi dacă nu cumva aveți o pasiune în comun, dacă nu cumva ați citit aceeași carte sau mergeți în aceeași cafenea pentru prăjitura lor cu ciocolată demențială.
3. Comunică prin social media


Comunicarea face-to-face îi sperie pe timizi și îi face foarte greu de descifrat. Pe chaturi sau pe social media, oricine este mai relaxat și mai dispus să vorbească cu tine. Chiar și un sms cuminte e mai bun decât să-l inviți prea des în oraș.
4. Ai răbdare și lasă-l să se deschidă încet


Nu uita să îl iei ușor, deoarece bărbații timizi se sperie ușor și se deschid greu. El are nevoie să se simtă destul de confortabil în preajma ta încât să îți poată vorbi fără temeri. Un bărbat timid are nevoie de mai mult timp și răbdare pentru a trece de la prietenie la romantism. O să merite.(sursa:www.unica.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5876 secunde