Semne că te îndrăgostești prea repede

129
Semne că te îndrăgostești prea repede - teindragostesti-1397644752.jpg
Abia l-ai cunoscut și deja te gândești zi și noapte la el. De fiecare dată când îl vezi ai fluturi în stomac... iar te-ai îndrăgostit prea repede! Nu lăsa dragostea să te orbească așa rapid, vezi 4 semne că te îndrăgostești prea repede.


Acționezi din impuls


Când te îndrăgostești de cineva, nu mai stai să gândești acțiunile pe care le vei face dinainte, ci pur și simplu faci primul lucru care îți vine în minte. Într-adevăr, când te ia, te ia, dar asta nu înseamnă că trebuie să-ți pierzi și capacitățile mentale cu totul. Este important să rămâi măcar puțin cu picioarele pe pământ, altfel reacțiile iraționale s-ar putea să-ți facă mai mult rău decât bine.


Visezi și vorbești despre viitorul vostru


Una este să visezi că l-ai întâlnit pe prințul fermecat și că urmează vă trăiți viețile împreună până la adânci bătrâneți... și alta este să și vorbiți despre ele. Te poți lăsa dusă de val foarte ușor când ești îndrăgostită, dar pentru că te afli abia la începutul relației s-ar putea să-l sperii. Pe de altă parte, dacă și el se îndrăgostește la fel de repede, ar trebui să ții cont de un sfat: nu discuta viitorul cu cineva dacă nu ești 100% sigură că vrei acest lucru.
Îți ignori propria viață


Un alt semn că te îndrăgostești prea repede este faptul că de cum îl cunoști îi oferi totul și îl faci centrul universului tău. Când pleci de la serviciu te vezi nu mai cu el, îți ignori prietenele pentru că ți-ai făcut planuri cu el și așa mai departe. Astfel de compromisuri, mai ales dacă le faci de la începutul relației, îți vor face mai mult rău pe viitor.


Faci sex imediat


Abia sunteți la începutul relației și deja te-ai hotărât să sari în pat cu el. Este un semn că te îndrăgostești mult prea repede și poate duce rapid la dezastru. Dacă vrei să fii fericită pe viitor, nu te grăbi să ajungi la partea fizică, ci așteaptă să vezi dacă relația voastră merge și abia apoi ar trebui să urmeze și sexul.(sursa:www.unica.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : Pune-ți în practică fanteziile!
Miercuri, 16 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : Cum îți poți aprecia partenerul?
Pagina a fost generata in 0.3838 secunde