Seducția ca la carte – din secretele flirtului!

370
Seducția ca la carte – din secretele flirtului! - seductia-1397571073.jpg
Flirtul este o arta – si nu una la indemana oricui! Asa ca, iata cateva idei care te pot ajuta sa flirtezi cu mare success! Dar si pe viitor, ori de cate ori este cazul.


Priveste-o pe domnisoara de acolo: si-a dat cu prea mult ruj, a baut prea multe pahare, apoi se abandoneaza, fara speranta, in labirintul actiunilor de cucerire. Gesticuleaza ca o papusa stricata si rade prea tare, in efortul de a atrage pe cel care o intereseaza, iar prietenilor si colegilor ei nu le vine sa creada ca o vad in aceasta ipostaza. Insa este prea disperata pentru ca eforturile ei de cucerire sa isi atinga tinta.


Asa ca, in loc sa faca primii pasi catre o noua si fantastica relatie, isi incheie seara plecand singura acasa, cam ametita si jenata de insuccesul ei pe toata linia. Oare unde a gresit?


Flirtul – in esenta sa – nu se refera numai la cum te simti, ci si la masura in care reusesti sa trezesti in cel de alaturi interesul fata de tine. Asta nu face din flirt o ocazie de a te da in spectacol, ci de a descoperi, in interiorul tau, cele mai bune sentimente ale tale, pe care sa le poti impartasi celorlalti. Iar acestia, la randul lor, ar trebui sa se simta apreciati si interesanti, in prezenta ta.


Ceea ce atrage oamenii – in particular, barbatii – in jurul tau este felul in care te simti in interiorul tau si modul in care poti transmite acest lucru.


Cu alte cuvinte, e important mesajul pe care il emiti si care vorbeste celorlalti despre tine. Daca vei merge la o petrecere gandind ca esti neinteresanta si ca nu ai nici o sansa sa flirtezi cu succes, probabil ca exact asa se va incheia seara pentru tine – va fi o profetie autoimplinita. Conditia reusitei in cazul unui flirt este sa stii exact ce vrei si sa ai incredere in tine.


Cele mai multe femei considera flirtul drept un mesaj pur sexual. Dar cele mai intelepte stiu ca a flirta nu inseamna neaparat sa fortezi nota si sa fii interesanta din punct de vedere fizic, ci sa fii sigura pe tine si sa transmiti potentialului tau partener acelasi mesaj. Nu uita sa folosesti, cu gratie, clasicele instrumente de relationare sociala: zambetul, atingerea subtila, contactul vizual, tonalitatea vocii. 


Daca un barbat pe care abia l-ai cunoscut iti urmareste gura in timp ce stati de vorba, ai sanse foarte mari ca el sa te placa. In aceeasi masura insa, trebuie sa fii atenta ce anume transmiti tu prin limbajul trupului. Daca vrei sa se vada ca esti interesata de cineva anume, evita atitudinile cu bratele si picioarele incrucisate – vei da impresia de inchidere in sine si inaccesibilitate. Nici consumul excesiv de alcool nu da rezultate mai bune. (sursa:www.avantaje.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : Pune-ți în practică fanteziile!
Miercuri, 16 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : Cum îți poți aprecia partenerul?
Pagina a fost generata in 1.3871 secunde