Buzele dezvăluie secrete importante despre el. Află-le și tu

365
Buzele dezvăluie secrete importante despre el. Află-le și tu - buzelelui-1397644620.jpg
Orice detaliu al corpului său "vorbește" despre el. Cum își aranjează părul, dacă își rade barba sau nu și chiar forma buzelor. Află mai multe detalii despre el analizându-i buzele!
Buze ovale


Sunt scurte, dar destul de cărnoase cât să arate ca un mic oval pe fața sa. Bărbații cu buzele de această formă, spun cei care le-au analizat buzele în profunzime, sunt plini de energie și într-o continuă căutare. Ce caută nici ei nu știu sigur, dar să te pregătești - este tare nestatornic.
Buze cu colțuri lungi


Nici subțiri, nici groase, dar colțurile sunt lungi, astfel că gura pare mare. Este genul de bărbat căruia îi pasă mai mult de cariera lui și de imaginea proprie decât de femeia din viața sa. Vorbește mult despre sine și se laudă cu toate câștigurile sale financiare - de obicei are un fler nemaipomenit când vine vorba de făcut bani.
Buze frumos desenate, în formă de inimă


Chiar și buzele spun asta - este un romantic desăvârșit care îți va face mereu surprize dulci. Dar se așteaptă ca și tu să vii cu astfel de gesturi, măcar din când în când. "Siropos" este stilul lui de a iubi, însă nu te gândi că odată cucerit este doar al tău. El ar vrea să-și împărtășească romantismul cu mai multe femei frumoase...
Buze foarte pline


Un bărbat cu o gură surprinzător de... "botoxată", însă în care poți avea încredere. Este altruist și te poți baza pe el, este genul care își iubește și familia și cariera și reușește să le echilibreze pe toate. La prima vedere este perfect, însă câtodată poate avea probleme grave cu încrederea în sine.
Buze subțiri


Un bărbat care va fi permanent un copil, nu a reușit să se maturizeze, dar nici nu vrea să facă acest lucru. Îi place să se joace cu orice domeniu din viața sa, inclusiv când vine vorba de partenerele sale.(sursa:www.unica.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : Pune-ți în practică fanteziile!
Miercuri, 16 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : Cum îți poți aprecia partenerul?
Pagina a fost generata in 1.4843 secunde