Dacă te-a înșelat o dată, o va face din nou! O fi adevărat?

242
Dacă te-a înșelat o dată, o va face din nou! O fi adevărat? - teainselat-1397644694.jpg
Oricine își poate înșela partenerul, chiar dacă îl iubește nespus de mult și chiar dacă nu își dorește să facă asta. Totuși, se întâmplă. Vezi câteva mituri despre infidelitate, care nu sunt adevărate!


Dacă te-a înșelat o dată, o va face și a doua oară


Adevărul stă undeva la mijloc. De fapt, nu poți ști niciodată ce se va întâmpla mai departe, dar dacă te-a înșelat o dată nu înseamnă că sigur îți va fi infidel și a doua oară și a treia și așa mai departe.


Ține de natura umană - de felul lui de-a fi, dacă este sau nu genul de bărbat care umblă tot timpul după femei - și de situația în care se găsește. Poate avea ocazia sau poate nu, dar contează mult și atitudinea sa față de femeia care îl îmbie la adulter.
Dacă te înșală, e pentru că nu îl faci fericit


Ai putea crede că este o problemă cu tine, tu îl faci nefericit și de aceea și-a căutat fericirea în brațele altei femei, însă studiile au arătat că nu acesta este motivul predominant pentru care bărbații înșală.
Pentru cei mai mulți dintre ei este vorba doar de experiența sexuală cu altă femeie și chiar cei care sunt infideli au relații sau căsnicii fericite. Monotonia este un alt motiv de infidelitate, însă nici aceasta nu înseamnă că este nefericit în relația cu tine.(sursa:www.unica.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : Pune-ți în practică fanteziile!
Miercuri, 16 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : Cum îți poți aprecia partenerul?
Pagina a fost generata in 0.4765 secunde