Tentații care îți pot strica relația de tot

144
Tentații care îți pot strica relația de tot - tentatii-1398168297.jpg
Oricât de mult îți iubești partenerul, tentațiile tot vor exista. Unele dintre ele mai puțin importante, altele care îți pot strica relația de cuplu pentru totdeauna. Vezi de ce anume ar trebui să te ferești:
Minciuna


Atunci când știi că faci ceva cu care partenerul tău nu ar fi de acord, întotdeauna există tentația să minți, chiar dacă nu este vorba de lucruri importante. Deși pentru moment poți crede că îți ușurează situația, te poți obișnui să tot faci asta până ajungi la minciuni mai mari, iar în timp o să te macine tot mai tare faptul că nu i-ai spus adevărul. Cum poți avea încredere în celălalt dacă știi că el nu ar trebui să aibă încredere în tine?
Îți verși nervii pe el


Când nu ai o stare bună, ești nervoasă și stresată, îți vine foarte ușor să îți verși nervii pe el, pentru că este acolo. Pe el ar trebui să contezi că te ascultă și nu să fie acolo doar ca o marionetă, ca să poți țipa la el atunci când îți vine ție, pentru că îi poți răni sentimentele și în timp relația voastră se va destrăma. Ca să scapi de furie poți face sport, poți merge la terapie sau poți țipa la pernă atât cât te țin plămânii, însă nu la persoana care îți este dragă.
Profiți de partenerul tău


Chiar dacă ai puterea să faci tot ce vrei din partenerul tău, nu face asta. Nu lua de bun tot ce face pentru tine, pentru că într-o bună zi va face exact la fel și tot tu vei avea de suferit. Chiar dacă nu cere nimic în schimb, nu înseamnă că respectul trebuie să lipsească între voi și arată-i cât de mult apreciezi efortul pe care îl face de dragul tău.
Devii prea comodă


O problemă cu care se confruntă destul de multe persoane este să devină prea comode în relațiile lor. Sunteți împreună de ani buni și v-ați văzut în toate situațiile posibile, dar asta nu înseamnă că nu mai trebuie să depui efort ca să arăți bine când ești în fața partenerului tău. Comoditatea poate fi un lucru bun, însă nu și atunci când nu mai sunteți atenți la relația voastră și vă bazați pe faptul că totul merge de la sine, când de fapt nu este deloc așa.(sursa:www.unica.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5537 secunde