Vrei să faci sex mai bine? Vezi cum trebuie să-ți aranjezi dormitorul

158
Vrei să faci sex mai bine? Vezi cum trebuie să-ți aranjezi dormitorul - sexmaibun-1398427809.jpg
Și locul în care faci sex cel mai des trebuie să fie o oază de relaxare, ca partidele să fie plăcute de fiecare dată. Uite cum ar trebui să-ți amenajezi dormitorul, pentru experiențe plăcute.


Simplitate


Dormitorul trebuie să fie locul în care vă odihniți și în care vă exprimați dragostea în mod fizic. Așadar trebuie să fie o cameră în care îți place să fii și în care să te simți bine - fără obiecte aglomerate, fără computere sau laptopuri, ci doar strictul necesar.
Povestea voastră de dragoste


Un mod ușor de a crește senzația de intimitate este să personalizezi dormitorul cu imagini și cadouri sentimentale care vă aparțin și care vă amintesc de iubirea pe care o împărtășiți. Atenție, trebuie să existe și un echilibru - obiectele trebuie să vă aparțină amândurora în mod egal, pentră că prea multe obiecte de-ale tale și prea puține din ale lui pot strica atmosfera.
Lumina potrivită


Romantismul este creat și cu ajutorul luminii, așa că în dormitor ai nevoie de lumini calde, de ambianță. Poți obține asta cu becuri ce dau lumină caldă sau veioze ambientale. Lumânările nu mai sunt în trend anul acesta și ai nevoie de prea multe ca să ai destulă lumină.
Culorile cele mai bune


Unele culori promovează pasiunea, însă în același nu te lasă să te odihnești, așa cum este în cazul roșului. Pe de altă parte, culori precum albastru sau verde pastel promovează somnul și mai puțin inspiră la sex. Un studiu efectuat de curând a arătat, totuși, că cea mai bună culoare pentru a împăca și somnul și sexul este violetul.(sursa:www.unica.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : Cum să ai o viață sexuală împlinită
Joi, 24 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : Cum sa fii o iubită mai bună
Pagina a fost generata in 0.2857 secunde