Cum să ai o viață sexuală împlinită

200
Cum să ai o viață sexuală împlinită - cincip-1398427722.jpg
Află ce trebuie să ai în vedere pentru o viață sexuală împlinită. Specialiștii recomandă să te ghidezi după cei cinci "P" din viața ta. Vezi care sunt aceștia!


Prioritate


Relația ta de cuplu ar trebui să fie o prioritate dacă vrei ca acest sector din viața ta să fie unul fericit, spre care să te îndrepți cu dragoste. Timpul pe care îl petreceți împreună, doar voi doi, nu ar trebui să rămână niciodată pe locul al doilea. Nici experiențele voastre fizice dacă vă doriți o relație sănătoasă și împlinită.
Plăcere


Sexul și intimitatea fizică nu au ca scop doar orgasmul, ci o menire mai profundă - ca să vă apropie cât mai mult din punct de vedere emotional. Concentrează-te nu doar la plăcerea pe care o simți, ci și la cea pe care o oferi și la fiecare senzație din timpul unei partide sexuale. Orgasmul este o plăcere maximă, însă nu ar trebui să fie țelul vostru final.
Pregătire


Ai mai mult chef de sex și de viață atunci când ai energie și te simți bine în pielea ta. Iar pentru asta ai nevoie să te pregătești - ai nevoie de timp, concentrare și efort depus ca tu să te simți bine și mai departe, ca și cel drag să se simtă bine în compania ta. Scapă de tot ce te stresează, fă mișcare și investește în propria persoană. Toate acestea înseamnă pregătire pentru o partidă de sex reușită, dar și pentru o relație de cuplu fericită.


Parteneriat


Viața sexuală împlinită presupune să te simți legată de partenerul tău. Și pentru că sexul este întotdeauna o activitate în doi, trebuie să știi cum să îți crești relația și în afara dormitorului - cu cât te simți mai apropiată de el, cu atât și viața sexuală va fi mai satisfăcătoare.


Petrecere


Sexul în scop de reproducere este doar un mod în care îți poți exprima sexualitatea. De-a lungul timpului, un cuplu va face sex cu mai multe scopuri, cel mai des întâlnit fiind cel recreațional. Sexul este modul adulților de distracție - o petrecere în doi.(sursa:www.unica.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 24 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : Cum sa fii o iubită mai bună
Pagina a fost generata in 1.4615 secunde