40% dintre femei fac greșeala asta în pat! Te numeri și tu printre ele?

198
40% dintre femei fac greșeala asta în pat! Te numeri și tu printre ele? - greseliinpat-1399202439.jpg
O greșeală majoră pe care foarte multe femei o fac și le pune sănătatea în pericol de fiecare dată. Află și tu dacă te numeri printre ele și ce poți păți dacă o repeți.


Potrivit unui studiu efectuat recent de Asociația Americană de Sănătate Sexuală, 40% dintre femei, cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani, nu folosesc prezervative atunci când fac sex, în special dacă este vorba de o aventură de-o noapte sau dacă au consumat băuturi alcoolice înainte.


Unul dintre motivele pentru care femeile nu folosesc prezervative este că nu se simt în largul lor când trebuie să le cumpere, așa că preferă să nu le mai folosească. Dacă și tu te numeri printre aceste femei, trebuie să te gândești foarte bine înainte: prezervativul este cea mai bună metodă de protecție împotriva bolilor cu transmitere sexuală. Mai mult chiar, prezervativele nu îți afectează flora vaginului sau sănătatea, așa cum o pot face alte metode, care nici nu te protejează de BTS-uri.
Nu conta pe partener pentru propria sănătate sexuală. Dacă îți este rușine să mergi până la farmacie să cumperi un pachet de prezervative, le poți comanda online - însă trebuie să adaugi și prețul transportului. O altă soluție ar fi să le cumperi odată cu celelalte produse, la supermarket: poate așa nu te vei mai teme de o "confruntare" directă cu farmacista sau vânzătoarea.(sursa:www.unica.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : Locatii atipice tocmai bune pentru sex
Miercuri, 30 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : LOVE SPA la tine acasa
Sâmbătă, 26 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : Cum să ai o viață sexuală împlinită
Pagina a fost generata in 0.4481 secunde