Cum să îți schimbi viața sexuală

155
Cum să îți schimbi viața sexuală - cumitischimbi-1399202492.jpg
Atunci când nu te mai simți bine cu viața ta sexuală, nu poți decât s-o schimbi ca să fii din nou fericită. Comunicarea cu partenerul este importantă în acest caz, dar și o scurtă auto-analiză. Iată cum ai putea să procedezi:


Analizează-te cu totul


Ce poți face ca răspunsul partenerului tău să fie pozitiv? A încercat să-ți sugereze anumite lucruri - poate să te îmbraci un pic altfel, să mai dai jos din kilograme sau orice care să te facă mai atrăgătoare din punct de vedere vizual? Chiar dacă ai spui că ai încercat destule până acum, poate ai nevoie de o reîmprospătare a atitudinii. Încearcă să vezi lucrurile altfel față de cum le-ai văzut până acum și nu uita să-l seduci, să-l complimentezi, să nu te enervezi și să înțelegi și punctul lui de vedere. Dar asta nu înseamnă că trebuie să fii doar tu cea care face acest compromis, ci amândoi trebuie să fiți de acord.


Acceptă dificultățile schimbării


Pentru a face anumite schimbări în viața ta este nevoie de mai mult timp decât în alte situații. Pot fi multe motive pentru care viața ta sexuală nu mai este împlinită, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți cu totul, ci pas cu pas o poți readuce pe făgașul cel bun, cu răbdare.
Apreciază și cele mai mici gesturi


Când partenerul tău face un lucru care se apropie de ceea ce îți dorești, mulțumește-i și nu îi spune ce vrei de fapt, mai bine încurajezi pașii mici. Este ca un joc: de fiecare dată când te bucură un gest de-al său arată-i asta cu entuziasm, pentru că oamenii răspund cel mai bine la reacții pozitive.(sursa:www.unica.ro)






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : Locatii atipice tocmai bune pentru sex
Miercuri, 30 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : LOVE SPA la tine acasa
Sâmbătă, 26 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : Cum să ai o viață sexuală împlinită
Pagina a fost generata in 0.4246 secunde