Sevil Shhaideh, chemată din nou la DNA

251
Sevil Shhaideh, chemată din nou la DNA - sevio-1526652388.jpg

Articole recomandate

Fostul vicepremier Sevil Shhaideh a ajuns din nou în fața procurorilor anticorupție. Fostul vicepremier a fost citată în dosarul Belina.


Ea a stat în sediul DNA câteva zeci de minute, după ce a fost chemată pentru a fi informată despre o eroare materială apărută în expertiza depusă la dosar, expertiză în baza căreia a fost stabilit prejudiciul. Această eroare a fost corectată, iar prejudiciul în ceea ce o privește pe Sevil Shhaideh s-a diminuat cu câteva zeci de mii de lei. În acest caz, este vorba de puțin peste 3 milioane de lei, ca urmare a trecerii terenului în județul Teleorman a insulei Belina și a unei părți din brațul Pavel al Dunării. Acestea au fost trecute din proprietatea Apelor Române în proprietatea Consiliului Județean Teleorman și, conform procurorilor, acest transfer de proprietate ar fi fost ilegal.

Dosarul Belina se apropie de final.

Direcția Națională Anticorupție a pus sechestru pe averea fostului vicepremier Sevil Shhaideh, urmărită penal pentru abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave în dosarul Belina.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2609 secunde