Sex cu fiica vitregă

698
O adolescentă de 13 ani din localitatea Chirnogeni susține că a fost violată de tatăl vitreg, după ce a fost amenințată și dezbrăcată cu forța.
Ana Maria P., de 13 ani, a rămas în grija mamei sale, alături de alți patru frați, după ce părinții ei s-au despărțit. După divorț, în urmă cu doi ani, mama ei, Mar-cela Isacai, de 35 de ani, l-a cunoscut pe Vasile Nica, de 37 de ani, care s-a mutat la locuința lor. Deși de-abia își duc traiul de pe o zi pe alta, la scurt timp, cei doi au mai făcut împreună un copil.
Vineri, în jurul orei 12,30, Ana Maria se afla acasă doar cu sora sa, de un an și patru luni. Ea spune că tatăl vitreg, Vasile Nica, a intrat în casă și când a văzut-o că este fără apărare a dezbrăcat-o cu forța, apoi și-a dat și el hainele jos, după care a violat-o.
"Mi-a pus mâna la gură ca să nu țip și m-a amenințat că mă omoară dacă spun cuiva ce s-a întâmplat", a declarat fata.
După ce a scăpat din mâinile celui căruia îi spunea "tată", adolescenta a fugit și l-a căutat pe Gheorghe Popovici, de 40 de ani, tatăl natural, căruia i-a spus ce s-a întâmplat.
Fără să stea prea mult pe gânduri, bărbatul și-a luat fata de mână și a dus-o la polițiștii din localitate, cărora le-a povestit ce s-a întâmplat.
Oamenii legii au întocmit dosar penal pe numele lui Vasile Nica și au început să strângă probe.
La rândul ei, minora a fost dusă la Medicina Legală unde s-a stabilit că prezintă o deflorare mai veche. Cu toate acestea, medicii legiști au efectuat și alte teste și așteaptă rezultatul analizelor pentru a se stabili cu exactitate dacă adolescenta a fost sau nu violată de tatăl vitreg.
De partea cealaltă, Vasile Nica neagă că și-ar fi violat fiica vitregă și spune că cineva care vrea să-i facă rău a învățat-o să dea vina pe el.
În momentul de față, bărbatul se află în libertate și continuă să-și trăiască viața alături de concubina sa, care nu se sinchisește prea mult că fiica ei ar fi fost violată.
De altfel, mama adolescentei este cunoscută ca o mare consumatoare de băuturi alcoolice și de aceea, o dată la două zile este, "alintată" cu pumnii de iubitul său, Vasile Nica.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1393 secunde