Sfârșit tragic: s-a izbit cu mașina de un TIR / Galerie FOTO

1819

Articole de la același autor

Un bărbat de 41 de ani a murit pe loc după ce a pierdut controlul vola-nului. Evenimentul s-a produs ieri, în jurul orei 13.45, în județul Constanța.

Constantin Toma, de 41 de ani, conducea un Audi pe DN 22, dinspre Tulcea către Constanța. La un moment dat, ajungând în apro-pierea localității Lumina, șoferul a pierdut controlul direcției de mers și a intrat direct într-un TIR, condus de Marian Grădinaru, de 48 de ani, din Lumina. În urma impactului extrem de puternic, bărbatul de 41 de ani a murit pe loc, fiind scos dintre fiarele contorsionate ale mașinii cu ajutorul unui echipaj de descar-cerare.

Bărbatul era inginer la o firmă de instalare rețele de apă din Lumina. Era din București și venise în Constanța de aproximativ trei săptămâni, lăsând acasă doi copii. În momentul tragediei se îndrepta către un punct de lucru, unde îl aștepta un coleg pe care trebuia să-l ia cu mașina. Nu a mai ajuns, însă. Colegul lui este în stare de șoc. La fel și șoferul TIR-ului, care spune că l-a văzut de la depărtare pe bărbatul care conducea un Audi. Acesta afirmă că bărbatul se uita pe câteva documente în timp ce conducea, avea viteză și din cauza neatenției a ieșit de pe carosabil. Cum șoseaua în acea zonă este la un nivel mai ridicat decât acostamentul, șoferului i-a fost greu să redreseze autoturismul, astfel că în momentul în care a tras stânga de volan a pierdut controlul direcției și s-a oprit perpendicular pe șosea. Șoferul TIR-ului spune că nu l-a putut evita. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Septuagenară lovită  pe trecerea de pietoni
Pagina a fost generata in 0.8083 secunde