Medic din Spitalul Județean Constanța, prins în timp ce primea mită

1411
Medic  din Spitalul Județean Constanța,  prins în timp  ce primea mită - medicdinspital-1415117070.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și instituirea controlului judiciar față de Kaidu Osman, în vârstă de 29 de ani, din Medgidia, medic rezident ginecolog la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, care este cercetat pentru luare de mită.

Anchetatorii spun că în seara zilei 2 noiembrie, la spital s-a prezentat o femeie care voia să facă un chiuretaj. În schimbul acestei intervenții chirurgicale, doctorul rezident i-a cerut pacientei 200 euro. Aceasta a încercat să-i spună că are doar 50 lei, însă medicul a refuzat-o și i-a spus că suma este insuficientă, după care a trimis-o acasă pentru a se pregăti pentru operație și pentru a aduce banii pe care acesta i-a pretins.

Femeia, însă, s-a dus direct la oamenii legii, iar luni, polițiștii Direcției Generale Anticorupție (DGA) Constanța, delegați de procuror l-au depistat pe Kaidu Osman în flagrant în timp ce primea banii de la pacientă. Medicul a fost trimis în judecată. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6482 secunde