Sfâșietor! Campioana din România dispărută în martie 2022 a fost înmormântată

2856
Sfâșietor! Campioana din România dispărută în martie 2022 a fost înmormântată - inmormantare-campioana-1711029561.jpg

Articole de la același autor

În luna martie 2022, Andreea Rabciuc a dispărut fără urmă în Italia. Multipla campioană națională la tir sportiv, care nu cu mulți ani în urmă făcea parte din lotul României de seniori, a fost căutată fără oprire de către autoritățile din Peninsulă. În cele din urmă, rămășițele ei au fost găsite la o fermă din Peninsulă, iar miercuri, 20 martie, Andreea a fost înmormântată.


Andreea Rabciuc a fost înmormântată: ”Nu îi era frică să fie auzită sau să fie văzută”


Printre cei care au participat la slujba oficiată la catedrala din Jesi, s-a numărat mama Andreei Rabciuc, care a fost îngenuncheată de durere. Totuși, de la înmormântare a lipsit tatăl sportivei, ultimul om pe care campioana a încercat să-l contacteze chiar în noaptea în care a dispărut, notează wowbiz.ro.


”Este imposibil de acceptat că Andreea nu mai este, imposibil de acceptat o lume căreia îi lipsește zâmbetul ei generos, cel pe care îl dăruia tuturor, oglinda unei inimi profunde și complicate, ușor de cuprins și ușor de exploatat.
Dacă ai avut noroc să rămâi în această inimă, atunci ai găsit un loc sigur, o casă pentru totdeauna. Imposibil să nu-ți amintești de simplitatea acestei fete, care nu își încălca cuvintele și care nu se temea de nimic și de nimeni.


Nu îi era frică să fie auzită sau să fie văzută, așa colorată cum era. Imposibil să nu te lași vrăjit de lumea magică pe care Andreea o reprezenta. Asta ne dorim să facem. Să credem în imposibil. Să credem în unicorni, pentru că a crede înseamnă și a cere ca imposibilul să se întâmple și a cere ca cei care știu, să vorbească”, a spus una dintre prietenele Andreei Rabciuc.


Fosta sportivă avea 27 de ani când a fost dată dispărută.


Iubitul Andreei Rabciuc, principalul suspect


Ancheta continuă în cazul Andreei Rabciuc, iar Simone Gresti, partenerul acesteia, este considerat principalul suspect. Ultima dată, tânăra a fost văzută, la o petrecere din Montecarotto, unde s-ar fi certat foarte tare cu iubitul ei.
În același timp, Andreea a încercat să-și sune tatăl, aflat în Spania, însă acesta dormea și nu a răspuns apelurilor. Aceasta i-a lăsat un mesaj cum că ar avea probleme și are nevoie de ajutor, însă nu a detaliat.


În locul în care i-au fost găsite rămășițele, autoritățile italiene au dat și peste ultimul mesaj al româncei: ”Dacă nu mi-ar fi luat telefonul, aș fi sunat-o pe mama”, era scris pe o grindă de lemn.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5952 secunde