Crima din Grădina Botanică: Ucigașul, față în față cu părinții Melisei, la primul termen al procesului

320
Crima din Grădina Botanică: Ucigașul, față în față cu părinții Melisei, la primul termen al procesului - crima-gradina-botanica-1706799514.jpg

Articole de la același autor

Începe procesul în cazul fetei ucise cu bestialitate în Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul adolescentei se află, joi, față în față cu părinții Melisei, la primul termin de judecată din acest caz. Procesul se va judeca la Tribunalul Dolj. Mai mulți prieteni de-ai Melisei au venit în fața instanței doljene și au cerut condamnarea pe viață a criminalului.


Emi Bădică, tânărul care se afla împreună cu prietena sa în momentul tragediei și care și el, la rândul său, a fost grav rănit, a vorbit cu jurnaliștii, înainte de a începe procesul. El a spus că „legile statului” sunt prea „blânde” în cazul criminalilor, iar prin demersul din fața Tribunalului Dolj, el și prietenii Melisei vor să tragă un semnal de alarmă.


„Încercăm să rezolvăm acest caz cumva, prin a-i oferi o sentință mai dureroasă. Asta ne-a făcut și el nouă și merită. (…) (Melis – n.red.) avea mulți prieteni, dar ne-am cunoscut într-un moment interesant, în care stăteam și cântam împreună și ne simțeam destul de bine împreună. Era extrem de iubitoare, frumoasă și sensibilă.
(Criminalul – n.red.) nu era fostul ei prieten, n-avea nicio legătură cu ea, pur și simplu n-aveau nicio treabă. A făcut o obsesie pentru ea, așa cum se întâmplă unor persoane nepotrivite. Nu se cunoșteau, dar există persoane care reușesc să facă obsesie pentru persoane necunoscute și prin simpla lor nebunie, se întâmplă să facă astfel de gesturi tragice”, a spus unul dintre prietenii fetei, prezent în fața instanței.


În faţa anchetatorilor, adolescentul de 17 ani a recunoscut tot.
Alex Fojică este acuzat de omor calificat, tentativă de omor calificat, port şi folosirea fără drept de obiecte periculoase.


Melis și Emi au fost înjunghiați în după-amiaza zilei de 28 iunie 2023, în Grădina Botanică din Craiova de Mario Fojică. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut să o salveze pe fată. Tânărul, care a suferit răni grave, a fost internat în stare critică la ATI, dar a supraviețuit. Polițiștii l-au prins la scurt timp pe criminal, care a fost arestat preventiv.
Atacul a fost sălbatic mai ales în cazul fetei, susțin criminaliștii. Melissa a murit la scurt timp în urma rănilor multiple. Tânărul a fost internat în stare critică în spitalul de Urgență din Craiova și a supraviețuit. După ce i-a lăsat într-o baltă de sânge, criminalul adolescent, elev la liceul Militar, a trecut calm pe lângă polițiștii locali care patrulau liniștiți.


În faţa anchetatorilor, adolescentul de 17 ani a recunoscut tot. Cu sânge rece, a susținut că a mers întâmplător în Grădina Botanică și că nu cunoștea victimele. Elevul Colegiului Militar din Craiova a dat vina pe Emi, care ar fi fost deranjat că s-a uitat insistent la prietena lui.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4494 secunde