Bărbatul care a ucis doi vârstnici în propria lor locuință, după ce le-a cerut bani, condamnat la 28 de ani și 4 luni de închisoare

191
Bărbatul care a ucis doi vârstnici în propria lor locuință, după ce le-a cerut bani, condamnat la 28 de ani și 4 luni de închisoare - criminalistii1653374442165356212-1705496204.jpg

Articole de la același autor

Magistraţii Tribunalului Timiş au hotărât condamnarea fără acord de recunoaştere, la 28 de ani şi 4 luni de închisoare cu executare, pentru omor calificat, a inculpatului care a luat, vara trecută, viețile a doi bătrâni, în propria lor locuinţă, în apropierea Palatului Justiţiei din Timişoara.


Inculpatul poate formula apel în termen de 10 zile de la comunicare.

El a fost obligat de Tribunalul Timiș să plătească 100.000 de euro fiecăruia dintre cei doi copii ai victimelor, cu titlul de daune morale.

Magistraţii au mai dispus luarea măsurii de siguranţă a obligării inculpatului să urmeze în mod regulat tratamentul medical prescris de un medic de specialitate, până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol.

În rechizitoriul procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş se preciza faptul că, în seara zilei de 27 iunie 2023, după ce ar fi intrat în apartamentul victimelor din apropierea Palatului Justiţiei din Timişoara, cu acceptul acestora, cu scopul obţinerii unei sume de bani cu titlu de împrumut, pe fondul refuzului şi a stării psiho-fizice determinate de consumul de droguri, inculpatul ar fi lovit victimele, soţ şi soţie, pentru a putea sustrage sume de bani şi bunuri din apartament. Femeia era administratorul imobilului.

Anchetatorii au arătat că, în contextul în care a constatat că fusese iniţiat un apel video de pe telefonul victimelor şi că există posibilitatea identificării sale, inculpatul i-a ucis pe bătrâni cu un cuţit luat din mobila de bucătărie.

Atacatorul a plecat cu o sumă de bani şi cu două telefoane mobile luate din apartamentul victimelor.

El a fost identificat şi prins pe 29 iunie, în Timişoara. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6486 secunde