Concluzii șocante, în rezultatele necropsiei fetiței de nouă ani, ucisă de mama sa

175
Concluzii șocante, în rezultatele necropsiei fetiței de nouă ani, ucisă de mama sa - 62421983-1706797783.jpg

Articole de la același autor

Rezultatele necropsiei fetiței din Galați, care a fost ucisă de mama sa, sunt înfiorătoare. Copila a murit în chinuri groaznice. Medicii de la Medicina Legală au făcut publice rezultatele necropsiei Elenei, fetița, în vârstă de nouă ani, ucisă în chinuri groaznice de mama sa, pe motiv că "s-a enervat".


Rezultatele arată că femeia "a exercitat acte de violenţă asupra victimei minore V.E.A, fiica sa, în vârstă de 9 ani, pe care a lovit-o în mod repetat cu obiecte contondente, i-a cauzat arsuri şi a comprimat-o cu mâinile, provocându-i leziuni traumatice pe toată suprafaţa corpului, care şi-au cumulat efectul (şoc traumatico-hemoragic), conducând în final la producerea directă şi necondiţionată a decesului."


Elena, fata care a murit după loviturile administrate de mama sa, părea la școală că este un copil fericit. Cel mai mult avea grijă de ea mătușa ei.
Totuși, personalul din cadrul Protecției Copilului confirmă că surorile fetiței moarte sunt crunt lovite. În plus, în martie 2023, Protecția Copilului a fost sesizată că Mădălina, sora mijlocie, era bătută.
S-a făcut atunci o anchetă, dar fratele și cumnata femeii au spus că au ei grijă de fetițe. Mama avea un retard moderat, dar avea tutela copiilor chiar dacă s-a sugerat unchiului sa facă demersurile pentru a prelua el și doilea copil.
"Cazul a rămas în monitorizarea Direcției de Asistență Socială a Primăriei Galați, care însă nu ar fi dat nici un semn de alarmă într-un an către Direcția Județeană", a declarat Tania Calcan, Direcția Județeană de Protecție a Copilului Galați.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0447 secunde