Sfaturi de la polițiști pentru copiii din taberele de pe litoral

230

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Biroului de Prevenire a Criminalității, împreună cu specialiști din cadrul Agenției Naționale Antidrog, Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, au fost, ieri, prezenți printre copiii veniți în taberele școlare, din stațiunile Eforie Nord, Eforie Sud și localitatea 2 Mai. 


Scopul acestei activități îl reprezintă creșterea nivelului de informare, educare și conștientizare a tinerilor care își petrec vacanța pe litoralul Mării Negre, privind adoptarea unor măsuri de protecție pentru creșterea gradului de siguranță personală și prevenirea disparițiilor de minori.


Polițiștii constănțeni le reamintesc tuturor celor aleg să-și petreacă vacanța în stațiunile turistice de la malul mării, ca întotdeauna să respecte recomandările salvamarilor. 


"Nu lăsați minorii nesupravegheați, mai ales în mare, piscină sau în locurile aglomerate. Dacă se întâmplă să constatați lipsa acestuia, nu intrați în panică și sunați de urgență la 112! Evitați să lăsați telefoanele, banii sau alte bunuri nesupravegheate, în momentul în care vă aflați la plajă. Depozitați bunurile personale în seiful unității de cazare sau al operatorului unde faceți plajă! Camera de hotel trebuie să fie în permanență încuiată, evitați să lăsați ferestrele sau ușile deschise. Evitați să intrați în discuții contradictorii cu persoane care au un comportament conflictual și agresiv. În momentul în care vă confruntați cu o situație conflictuală, pe care nu o puteți gestiona, apelați la organele de poliție", ne sfătuiesc polițiștii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4562 secunde