Sfaturi pentru a vă proteja de tâlhari, în zonele aglomerate din Constanța!

237
Sfaturi pentru a vă proteja de tâlhari, în zonele aglomerate din Constanța! - preveniretalhariesursaipjconstan-1600713840.jpg

Articole de la același autor

O serie de măsuri preventive, aflate la îndemâna oricui, îi pot feri pe oameni de tâlhari. De aceea, săptămâna aceasta, polițiștii de la Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității și cei de la Secția 3, împreună cu militarii de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Constanța au desfășurat o serie de acțiuni în zonele aglomerate ale municipiului Constanța, oferind sfaturi constănțenilor. Oamenii legii le-au explicat oamenilor care sunt factorii care favorizează comiterea unei tâlhării și ce măsuri pot lua pentru a nu ajunge victime infractorilor.

Vă redăm, în rândurile următoare, câteva dintre sfaturile polițiștilor: „Evitați deplasarea pe drumurile mai puțin circulate: zone slab iluminate, spațiile dintre blocuri sau parcuri. Dacă trebuie să circulați după lăsarea întunericului, încercați să nu vă deplasați singuri. Dacă aveți suspiciunea că persoane necunoscute vă urmăresc, deplasați-vă prin zone intens circulate, chiar dacă acest lucru presupune schimbarea traseului și solicitați ajutorul celor din jur sau primului polițist întâlnit. Evitați să purtați sume mari de bani la dumneavoastră sau alte obiecte de valoare la vedere. Nu vă lăsați atrași în locuri dosnice de către persoane care oferă spre vânzare diverse produse, de obicei mai ieftine. Dacă ați fost victima vreunei infracțiuni, încercați să rețineți cât mai multe detalii legate de autor și apelați la numărul de urgență 112”. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Septembrie 2020
Stire din Eveniment : Tinere dispărute, căutate de Poliție
Pagina a fost generata in 0.5196 secunde