Sfaturi pentru prevenirea furturilor din locuințe, împărțite de polițiști în Mangalia

385
Sfaturi pentru prevenirea furturilor din locuințe, împărțite de polițiști în Mangalia - x-preventiv-mangalia-1695115735.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități de prevenire a furturilor din locuințe, în municipiul Mangalia, în cursul zilei de luni, 18 septembrie. Polițiştii au discutat cu cetăţenii despre factorii care favorizează comiterea infracţiunilor de furt din locuinţă, modurile de operare cele mai frecvent utilizate, precum şi despre principalele măsuri de siguranţă ce pot fi luate pentru protejarea locuinţei şi a bunurilor personale.

Pentru a nu deveni victime ale unor astfel de infracțiuni, polițiștii recomandă: „Verificați dacă uşile şi ferestrele locuinței sunt încuiate, chiar dacă ați ieşit din casă doar pentru câteva minute! Nu ascundeți chei de rezervă în exteriorul imobilului, în garaj sau în magazie, deoarece există riscul de a fi găsite de persoanele care comit astfel de infracțiuni! Montați pe uşa de acces două încuietori, având sisteme de închidere diferite!”.

De asemenea, polițiștii au acționat pentru prevenirea consumului de droguri sau alte substanțe interzise, în rândul conducătorilor auto aflați în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7179 secunde