Shyti Blenis, suspect de apendicită

1251
Shyti Blenis, suspect de apendicită - 48e1abf908fd5beddce8f6e9fa6df484.jpg
Magistrații de la Curtea de Apel Constanța au fost nevoiți să amâne, ieri, pentru data de 2 februarie, judecarea dosarului lui Shyti Blenis, a lui Ștefan Niculescu, a fostului polițist Răzvan Denis Ciolacu, și a lui Emil Ivan, în care sunt acuzați de comiterea infracțiunii de trafic de minori, pentru că Blenis a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava, fiind suspect de apendicită.
În luna iunie 2009, magistrații de la Tribunalul Constanța au dispus condamnarea albanezului Shyti Blenis și a lui Ștefan Niculescu - cei doi tineri care au primit deja detenție pe viață pentru comiterea triplului asasinat de la Mangalia -, la cinci ani de închisoare în dosarul în care sunt judecați pentru trafic de minori. Tot la cinci ani de închisoare a fost condamnat și fostul polițist Răzvan Denis Ciolacu, iar cel de-al patrulea inculpat, Emil Ivan, a primit patru ani de închisoare. Toți inculpații au interzise drepturile pentru o perioadă de doi ani de la ispășirea pedepselor și trebuie să plătească, în solidar, câte 7.000 de lei, fiecărei victime în parte.
Potrivit actului de inculpare, cetățeanul albanez Shyti Blenis ar fi cumpărat-o, la începutul lunii noiembrie 2004, în schimbul sumei de 600 de euro, pe tânăra Georgiana T. de la un individ din Cernavodă. El ar fi cazat-o în apartamentul său și, prin înșelăciune, inițial a promis că o va duce la muncă în străinătate și, apoi, prin constrângere, a obligat-o să se prostitueze. În același mod a procedat și cu Ionela Mariana M. și cu minora Elena A. pe care a cumpărat-o cu 300 de euro. Albanezul ar fi fost ajutat de Ștefan Niculescu și de agentul de poliție Răzvan
Denis Ciolacu. Ulterior, tinerii au închiriat un apartament pentru fete.
Alături de cei trei bărbați, a fost trimis în judecată și Emil Ivan, din Cernavodă, de la care Shyti Blenis a cumpărat-o pe Georgiana T. Anchetatorii susțineau la momentul trimiterii în judecată că Shyti Blenis ar face trafic internațional cu persoane, fiind vorba despre o rețea formată din mai mulți cetățeni albanezi. Fetele erau așteptate de albanezi în Germania, Anglia și Italia.
Shyti Blenis și Niculescu sunt condamnați, printr-o sentință definitivă și irevocabilă, la detenție pe viață în cazul triplului asasinat comis asupra soților Lucreția și Alexandru Ion și a fetiței lor de opt ani, Amalia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.4766 secunde