Fostul primar din Eforie, Mihail Cosma, s-a stins din viață

3534
Fostul primar al orașului Eforie, Mihail Cosma, a murit în urma unei comoții cerebrale care a survenit pe data de 22 octombrie. Cosma a fost înmormântat, așa cum a explicat consilierul local PD-L Constantin Avătavului, în cursul zilei de miercuri, după o lungă perioadă în care s-a aflat în comă.
Cosma a fost, potrivit declarațiilor actualului edil-șef, social-democratul Ovidiu Brăiloiu, primar al localității Eforie în perioada 1996-2004 și candida pentru un al treilea mandat în contextul alegerilor locale din 2004, dar a fost arestat cu doar o zi înainte de demararea campaniei electorale, fiind acuzat de săvârșirea mai multor infracțiuni de corupție. Mihail Cosma fusese membru al PSD dar, așa cum tot primarul Brăiloiu a menționat, trecuse și pe la liberali și democrat-liberali. Mai mult, Cosma avusese, susține actualul primar, la un moment dat, simpatii pentru PUR-ul lui Dan Voiculescu. În ceea ce privește candidatura pentru un al treilea mandat la Primăria Eforie, Cosma avea susținerea unei formațiuni politice a pensionarilor.
Mihail Cosma a suferit o condamnare de patru ani și cinci luni pentru luare de mită, iar în toamna anului 2009 a fost eliberat condiționat. La scurt timp după ieșirea din penitenciar, el a făcut un atac cerebral care a condus la deces.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2771 secunde