La Eforie au fost interzise plimbările cu ATV-ul după ora 23,00

4442
La Eforie au fost interzise plimbările cu ATV-ul după ora 23,00 - 898c823ce97aab66b5ef0fd1ca661b4c.jpg
Turiștii care își petrec vacanța la Eforie Nord sau Sud dar și locuitorii orașului, nu mai au voie să se plimbe cu ATV-urile în intervalul orar 23,00 – 8,00.
Singurii care vor mai putea circula cu astfel de mijloace de transport sunt cei care mențin ordinea publică, dar și cei de la intervenție.
Măsura a fost luată după ce mai multe persoane s-au plâns autorităților că nu se pot odihni din cauza zgomotului făcut de motoare.
De asemenea, oamenii au mai reclamat zgomotul insuportabil de muzică.
Drept urmare, Administrația Publică Locală a adoptat proiectul de hotărâre ce prevede unele măsuri pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială a ordinii și liniștii publice.
Potrivit hotărârii de Consiliu Local, operatorii economici, proprietarii sau administratorii de structuri de primire turistice sau cu funcțiuni de alimentație publică de pe raza orașului Eforie au obligația să înceteze programele artistice, audițiile muzicale, video, TV organizate în aer liber, în construcții deschise, începând cu orele 23,00 până la ora 8,00.
Totodată, agenții economici sunt obligați să înceteze utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură să tulbure liniștea locuitorilor și turiștilor.
Inspectorii din cadrul Primăriei vor derula în aceste zile acțiuni de informare a populației cu privire la noile reglementări, urmând ca de săptămâna viitoare să se aplice și sancțiuni persoanelor fizice și juridice care nu se  conformează acestor prevederi.
Cei care încalcă această hotărâre vor plăti amenzi cuprinse între 500 și 2.500 de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3483 secunde