Shaggy s-a rătăcit la Constanța din cauza GPS-ului

1290
Shaggy s-a rătăcit la Constanța din cauza GPS-ului - a7308ceb6bfe23ec59af4c75cd8885ce.jpg
La mai puțin de o lună după ce a susținut un concert la București, Shaggy a revenit, de data aceasta, într-un club din Mamaia. Drumul său nu a fost lipsit de peripeții, deoarece cântărețul nu a venit cu avionul, așa cum procedează vedetele cu fițe, ci a preferat autocarul. Pe tot parcursul drumului, Shaggy a fost însoțit de echipa sa, ei venind în România direct de la un concert pe care l-au susținut în Ungaria.
După un drum care a durat aproape 30 de ore, jamaicanul a ajuns la Constanța, însă în loc să o ia spre centrul orașului pentru a ajunge la hotelul Bulevard, acolo unde este cazat, șoferul autocarului a virat spre variantă, iar în cele din urmă a ajuns în Mamaia. "GPS-ul nu mai funcționa, așa că am luat o hartă, dar ne-am încurcat și mai rău", a spus Shaggy la întâlnirea cu presa, care l-a așteptat două ore pentru a susține o conferință.
El a spus că se simte foarte obosit după drumul făcut din Ungaria, dar acest lucru nu-l va împiedica să facă un show incendiar, așa cum și-a obișnuit publicul.
Shaggy a precizat că în cele trei zile cât va sta la Constanța dorește să se distreze, pentru că aici sunt femei foarte frumoase care merită toată stima. Întrebat ce fel de femei preferă, el a spus că îi plac blondele, însă nu se dă la o parte dacă este vorba despre vreo roșcată, șatenă sau brunetă.
Printre altele, Shaggy a spus că atâta timp cât stă la Constanța ar vrea să se și odihnească, cât de cât, deoarece de aici va pleca spre Italia, unde are un alt concert.
Shaggy a mai concertat la Mamaia și anul trecut și spune că i-a plăcut foarte mult stațiunea.
Cântărețul a fost de la bun început un ambasador internațional pentru mișcarea reggae, fiind singurul artist jamaican în viață care a primit Discul de Diamant.
El s-a lansat pe piața muzicală la începutul anilor ’90, cu un remix al piesei "Oh Carolina", primul său material reggae dancehall underground, dând peste cap topurile vremii.
La scurt timp, au urmat alte hituri reggae, care l-au propulsat direct în vârful ierarhiilor muzicale. După lansarea albumului "Boombastic", care a fost un succes mondial, Shaggy a câștigat, în 1996, premiul Grammy la categoria "Best Reggae Album".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2961 secunde