Titlul de "Miss Litoral" a fost obținut de Iulia Macarie

3995
Titlul de

Articole de la același autor

A fost o noapte fierbinte, vineri seara, la malul mării și, în special, la Mamaia, care a devenit chiar și pentru o noapte capitala frumuseții și distracției. Cel mai așteptat concurs din timpul verii, respectiv, "Miss Litoral" a avut loc la unul dintre hotelurile de cinci stele din Mamaia și a adunat cele mai frumoase românce. Fetele s-au luptat pentru excursii la Monte Carlo, Saint Tropez sau Bangkok, dar și pentru bijuterii cu diamante, rubine și safire.
În cadrul concursul "Miss Litoral", 30 de concurente s-au luptat pentru un loc pe podium. Participantele au purtat, pentru prima probă, rochii din colecția FashionTV, iar pentru cea de-a doua, costume de baie. Cea de-a treia probă din concurs a fost un adevărat show de modă, concurentele defilând în rochii semnate Romanitza.
Câștigătoarea titlului "Miss Litoral" este Iulia Macarie din București. Ea a fost desemnată și "Miss Turism" devenind astfel ambasadoarea turismului românesc, timp de un an, prin campania de promovare pe canalul de televiziune FashionTV Internațional. A primit trei vacanțe de câte o săptămână în Monte Carlo, Rhodos și Bangkok. Câștigătoarea a mai primit din partea organizatorilor o ținută BSB, o rochie semnată Cătălin Botezatu, dar și o plasmă unicat. De asemenea, casa de bijuterii Rinaldo a oferit Iuliei Macarie un colier și o pereche de cercei din aur și diamante, în valoare de 2.300 euro.
Tot în cadrul acestui concurs, constănțeanca Nilgun Sali a fost aleasă "Miss Constanța", ea primind și titlul de "Miss Jaguar". Tânăra a fost premiată cu o rochie semnată Clara Rotescu, un abonament VIP pentru trei luni la centrul de fitness și spa Body Art din cadrul Rin Grand Hotel și un abonament pentru trei luni la centrul de înfrumusețare Michelle Beauty. Totodată, casa de bijuterii Rinaldo i-a oferit un inel model unicat din aur și safire. Pe de altă parte, Nilgun Sali va realiza o ședință foto pentru Jaguar și va fi imaginea firmei din Constanța pentru un an de zile.
"Miss Mamaia" și "Miss Belgravo" a fost desemnată concurenta cu numărul 20, respectiv, Corina Poenaru din Constanța. Ea a primit din partea organizatorilor două vacanțe de câte o săptămână în Saint Tropez și Milano, unde va realiza viitorul catalog Belgravo. De asemenea, tânăra a primit o rochie semnată Laura Olteanu, bijuterii oferite de Belgravo și abonamente la diverse centre de înfrumusețare.
Pe lângă acestea, Corina Poenaru s-a mai îmbogățit și cu o pereche de cercei din aur și rubine de la casa de bijuterii Rinaldo.
În cadrul acestei competiții au mai fost desemnate cele mai frumoase fete din fiecare stațiune.
Câștigătoarele de anul acesta, pe stațiuni, sunt: Miss Mangalia - Lorena Stanciu, Miss Saturn - Alexandra Crețu, Miss Venus - Iulia Huțanu, Miss Cap Aurora - Andra Micu, Miss Jupiter - Diana Duță, Miss Neptun - Hailie Burlacu, Miss Olimp - Venesa Plos-car, Miss Costinești - Bianca Leonte, Miss Eforie Sud - Andra Ștefan, Miss Eforie Nord - Andra Bob și Miss Năvodari - Andreea Diac.
Toate ocupantele titlurilor de pe podiumul "Miss Litoral" au primit produse de hairstyle Salerm Cosmetics și câte o ținută BSB. Câștigătoarele vor avea ocazia să participe la câte un eveniment organizat de FashionTv în Monte Carlo, Roma, Mykonos, Sardinia sau Bangkok. Ședințele foto realizate cu ocazia acestor evenimente vor fi difuzate pe FashionTV, oferind concurentelor șansa de a fi remarcate de cei mai importanți designeri internaționali.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4579 secunde