Clovnii din Mamaia golesc buzunarele părinților

1338
Clovnii din Mamaia golesc buzunarele părinților - be7b0d3ad04f5cb997e3031e00861c73.jpg
Cei care au imaginație, dar și un pic de talent, știu că pe litoral se pot face bani aproape din orice, mai ales când este vorba despre cei mici. Chiar dacă mulți familiști au venit pe litoral cu un buget restrâns, ei nu pot renunța atunci când este vorba despre o plăcere pe care o dorește copilul lor.
În stațiunea Mamaia sunt mai multe persoane care se îmbracă precum un clovn și își pun în practică măiestria la inventat jucării din baloane. Cel mic nu trebuie decât să-și aleagă modelul dorit și imediat clovnul îi face animalul preferat.
Atât copiii, cât și părinții, se uită uluiți cum în doi timpi și trei mișcări, clovnul poate construi un cățel, o panteră, o girafă sau o broască. Cine dorește o maimuță, o pisică, un iepuraș sau orice alt animal nu trebuie decât să spună și dorința îi este îndeplinită.
Pentru o astfel de plăcere, părinții trebuie să scoată din portofel trei lei. Dacă cel mic vrea un model mai complicat, ca, de exemplu, un trandafir, un elicopter sau o maimuță care stă sub palmier, trebuie să plătească între 5 și 10 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4262 secunde