Face painting pentru toate vârstele la mare

834
Face painting pentru toate vârstele la mare - ca772cc23c0069d24e8d7e6dd0b7b40c.jpg
Micuții veniți la mare cu părinții sunt atrași de parcurile de distracții, de jucării, articole gonflabile, de face painting. Pentru șase lei, copilașii se pot deghiza în pisicuțe, fluturași, tigrișori sau în personajele preferate din desene animate.

Copiii care ies la plimbare cu părinții prin stațiuni pot avea parte de distracție la maxim alături de arlechinii care fac face painting. Clovnii transformă ședința într-un show de basm, iar picturile aplicate pe față îi plimbă pe copii în lumea desenelor animate, dar și a poveștilor. "Peste tot pe unde am mers, copilul meu a văzut clovni care te pictează pe față și mă trăgea mereu de mână, că vrea și el. I-am cedat până la urmă, iar acum nu-mi pare rău, pentru că lui David îi plac foarte mult desenele animate și a avut ocazia să devină Spiderman", ne-a spus Dan Mihai, din Piatra Neamț.

Povești în timpul ședinței de face painting
Comercianții asigură părinții că vopsesele și materialele folosite pentru pictura pe față nu atacă pielea delicată a micuților, fiind antialergice. "Copiii nu au stare, se mișcă, pentru că atunci când aplicăm o anumită culoare cu pensula, îi gâdilăm ușor, de aceea vopseaua trebuie să se usuce repede, ca desenul să fie reușit", a explicat Miruna, cea care îi transformă pe prichindei în zâne și prințișori. Clovnul îi asigură pe părinți că vopseaua se înlătură ușor, cu apă și săpun.
Pe tinerii talentați îi găsiți, seară de seară, pe aleile de promenadă din stațiuni. Sunt deghizați în clovni, astfel că ședința de face painting se transformă în distracție garantată. "În timp ce-i pictez, le spun o poveste și cel mai mult le place atunci când îmi schimb vocea pentru a imita un anumit personaj", adaugă Miruna.
Emoția și bucuria din ochii copiilor atunci când ei devin unul dintre personajele preferate din desenele animate merită toți banii, picturile aplicate pe față fiind în mare vogă printre turiști.
Nu doar copiii apelează la serviciile arlechinilor, ci și tinerii dornici de distracție în cluburi. Ei cer să fie pictați cât mai ciudat, cât mai colorat, pentru un look cât mai sofisticat. "Am venit la mare și vreau să experimentez și altceva în concediu. Plec în club, în Mamaia, și m-am oprit să-mi pictez fața în pisicuță. Sper să nu curgă culorile", ne spune Alexandra, de 22 de ani, din Brăila.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3058 secunde