Fotografiază-te în costume de epocă pe litoral

2137
Fotografiază-te în costume de epocă pe litoral - e8964b9a2e065b1067f99ff74fcdb449.jpg
O atracție inedită a litoralului în acest sezon estival sunt costumele de epocă. Pentru 40 lei, puteți deveni prințese, curtezane, ducese, dansatoare de cabaret, contese, pirați, marinari, mafioți sau regi.

Turiștii pot intra în atmosfera de epocă dacă vizitează stațiunea Mamaia. Pe lângă distracțiile obișnuite, cu care s-au întâlnit în fiecare an, de la plimbări cu trenulețul, cu skijetul pe apă, cu telegondola în aer, sărituri cu coarda, doritorii pot alege să pășească în atmosfera de epocă.
Un magazin din zona Cazino pune la dispoziția turiștilor costume de epocă cu care să se fotografieze. Costumele oferite vă pot ajuta să fiți prințese, regine, ducese, dan-satoare de cabaret, curtezane, contese, pirați, marinari, mafioți, regi, personaje în ținute militare de la curtea regală.
Micuțele domnișoare au și ele de unde alege. Rochițele pentru fetițe cu dantele, volane și pălărie surprind o frântură din vremurile de demult.
Și pentru ca imaginea să fie cât mai reală, nu lipsesc nici accesoriile: mănuși, pelerine, umbrele, pene, măști, pistoale, săbii.
Costumul cel mai solicitat de doamne este o rochie verde, cu o croială ce-ți amintește de epoca victoriană târzie. "Fetițele vor orice rochie, numai să fie roz și să fie accesorizată cu mănuși albe", ne spune Iulia, cea care îi ajută pe clienți să se îmbrace.
Decorul este și el adaptat vremii: o măsuță cu un sfeșnic și un fundal cu elemente din anii 1.800.

Îndrăgostiții se pot fotografia în prinți și prințese pentru 60 lei
Când ai pătruns cu adevărat în epocă, atunci când simți că trăiești în altă lume, magia dispare la primul blitz al aparatului foto. Nu vorbește românește, dar fotograful pocește cu mare greutate "uita-te la mine" sau "zambeste". Învață câteva expresii în fiecare țară unde merge și se laudă că vorbește multe limbi străine. Vara trecută, echipa a fost pe litoralul bulgăresc, dar au crezut că potențialul financiar e mai mare în România, așa că au schimbat locația.
Tariful poate fi negociat și diferă în funcție de tipul fotografiei: pentru o poză scoateți din buzunar 40 de lei, dar dacă vreți să fiți prințesă și să imortalizați momentul alături de iubit, care se îmbracă prinț, trebuie să plătiți 60 de lei. "Prețul crește cu 20 lei pentru fiecare persoană care dorește să apară în poză", ne explică Iulia.
După prima poză cumpărată, următoarea va costa 30 de lei, iar la fiecare cinci fotografii plătite, primiți un CD cu toate pozele realizate de fotograf în timpul micii ședințe foto.
Fotografia nu o veți primi pe loc, ci după o zi, întrucât specialiștii au nevoie de timp pentru a prelucra imaginea. Dacă nu vă place rezultatul, angajații vă promit că pot corecta fotografia, în așa fel încât să plecați mulțumiți de la ei.
Banii îi dați pe loc și tot de la început alegeți și forma ramei, mărimea fotografiei, dacă vreți ca poza să fie alb-negru sau color.
Magazinul unde puteți face poze cu costume de epocă este deschis zilnic, până la ora 24,00, pe toată perioada sezonului estival.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6387 secunde