Trambulina și coarda elastică, atracția copiilor pe litoral (galerie foto)

1989
Trambulina și coarda elastică, atracția copiilor pe litoral (galerie foto) - ae922cf52884c98814fdc2d6ea786719.jpg
Tinerii, părinții, copiii și bunicii, cu toții au venit la mare să se relaxeze și să se distreze. Dacă tinerii petrec prin cluburi până dimineața, părinții, bunicii și copiii stau la plajă sau se dau cu bărcuța pe apă, se plimbă cu trenulețul, sar cu coarda elastică sau la trambulină.

Trambulina elastică: 4 lei/5 min
Copiii adoră să sară cu trambulina elastică, să facă tumbe în aer, să se întreacă cu ceilalți prichindei la săritura în înălțime. Pentru patru lei, copilașii pot sări cinci minute cu trambulina, zilnic, de la ora 10,00 dimineața și până la ora 03,00 noaptea.

Cu barca și hidrobicicleta pe apă: 20 lei
Vă puteți relaxa și la o plimbare pe apă cu hidrobicicleta, pe care o puteți închiria contra sumei de 20 de lei pentru o oră. Turiștii își pot încerca mușchii la vâsle pe mare, dacă închiriază o barcă sau un caiac pentru suma de 10 lei.

Coarda elastică: 10-20 lei/săritură
Turiștii au invadat locurile de distracție, la mare căutare fiind și săriturile cu coarda elastică. Adulții scot din buzunar 20 de lei pentru o săritură cu coarda elastică, în timp ce copiii plătesc între 10 și 15 lei, în funcție de locație.

Plimbarea cu trenulețul: 3 lei
Dacă sunteți cu bunicii, atunci e musai să faceți o plimbare cu trenulețul prin stațiuni. Pentru trei lei, puteți admira litoralul românesc, plaja, magazinele, parcurile de distracții. Plimbările cu trenulețul le puteți face zilnic, între orele 11,00-24,00.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3106 secunde