Străinii preferă stațiunile balneare românești pentru costurile ieftine

1044
Străinii preferă stațiunile balneare românești pentru costurile ieftine - 245142a8282a24362c6a1762f55dab27.jpg
De ani de zile, stațiunile balneare ale litoralului românesc oferă numeroase tratamente într-un cadru special pentru recreere. Și în acest an, mii de români cu diverse afecțiuni sunt prezenți la malul mării, însă nici cetățenii străini nu lipsesc. Cei din urmă aleg România pentru tarifele considerate foarte mici în comparație cu cele oferite la ei acasă. De exemplu, pentru un sejur de 10 zile, un cetățean străin plătește aproximativ 1000 de euro. În preț sunt incluse cazarea, mâncarea și tratamentul oferit la cele mai înalte standarde.
Cei mai mulți străini veniți la tratamente balneare se află în stațiuni precum Mangalia, Neptun și Eforie, în timp ce românii preferă Sanatoriul de la Techirghiol.
Nămolul sapropelic al lacului Techirghiol, apa mării, care are o salinitate favorabilă organismului uman (16g/l) și o temperatură de 21-23 grade C vara, apele mezo-termale sulfuroase, bioclimatul marin bogat în aerosoli și soarele atrag ca un magnet persoanele dornice să se însănătoșească.
Pe de altă parte, mulți turiști, fie că sunt români, fie că sunt străini, aleg să vină la bazele de tratament pentru relaxare.
Cei mai mulți aleg curele cu specific românesc: Gerovital, Aslavital, Pell-Amar și Alflutop, deoarece terapia aplicată de specialiști reface corpul îmbătrânit și contribuie la revitalizarea organismului.
Bazele de tratament unde se realizează toate acestea sunt în stațiunile Eforie Nord, Eforie Sud, Neptun, Mangalia și Techirghiol.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4819 secunde