Shaggy a făcut victime la concert

1215
Shaggy a făcut victime la concert - cd6a3674478af373087f891eeb390100.jpg
Aproape trei mii de persoane au participat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la concertul susținut de Shaggy într-un club din stațiunea Mamaia.
În uralele celor prezenți, cântărețul și-a început recitalul în forță, reamintind spectatorilor de unul din primele sale hituri, Mister Bombastic. Cântărețul din Jamaica nu a lăsat celor din club niciun moment de pauză, iar aceștia au dansat pe ritmuri de reggae timp de o oră.
Mai mult, cântărețul din Jamaica a făcut victime printre fetele care băuseră ceva mai mult de un pahar, unele dintre ele strigând "I love you Shaggy" și "Fuck me Shaggy". Obișnuit cu astfel de invitații, jamaicanul nu s-a supărat, ci, din contră, s-a aplecat asupra lor și le-a sărutat pe obraji.
La concertul jamaicanului au participat și mai multe vedete autohtone, în club aflându-se Loredana, Cream, Sorin de la Akcent.
Pe de altă parte, deși a trecut o săptămână de când a avut loc concursul care a desemnat cele mai frumoase fete de pe litoral, unele dintre câștigătoare nu au dat nici acum jos eșarfa și coronița. Așa se face că trei dintre ele, Iulia Macarie care a câștigat titlul de Miss Litoral, Iulia Huțanu care a fost desemnată Miss Venus și Corina Poenaru care a ieșit Miss Mamaia, au venit la concertul lui Shaggy din Bamboo, îmbrăcate ca la gală. Ele au dansat și s-au distrat alături de Cătălin Botezatu, care le-a remarcat pentru frumusețea lor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.331 secunde