Și-a omorât concubina în bătaie

245

Articole de la același autor

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța îl cercetează, în stare de reținere, pe Ion Cam, de 51 de ani, din Constanța, pentru comiterea infracțiunii de omor.
Bărbatul întreținea de aproximativ doi ani relații intime cu Anca Lupu, de 47 de ani. La data de 2 decembrie, Cam s-a întâlnit cu femeia în oraș și a invitat-o la domiciliul său, unde au consumat împreună băuturi alcoolice.
De altfel, pe parcursul investigațiilor, Cam a declarat că obișnuia să consume alcool în afara orelor de program.
După ce au băut până și-au pierdut mințile, cei doi au rămas împreună și peste noapte. La un moment dat, Ion Cam s-a trezit, iar între cei doi s-a iscat un scandal ca urmare a faptului că Anca Lupu a urinat în patul în care dormea. De aici și până la a-i aplica o bătaie soră cu moartea concubinei nu a fost decât un pas. Timp de 10 -15 minute, Cam a lovit-o pe femeie cu palmele și pumnii la nivelul feței și al capului, precum și pe întreaga suprafață a corpului, până când femeia a căzut din pat pe pardoseala camerei.
După ce i-a dat lecția de bătaie, Cam a plecat la serviciu, abandonând-o în camera respectivă, loc în care a găsit-o și la întoarcere.
După două zile, văzând starea gravă în care se afla Anca Lupu, - nu mai vorbea și era rece ca și când ar fi fost moartă, - Cam s-a decis să anunțe Poliția.
Ion Cam a recunoscut comiterea faptei, dar a precizat că nu intenționa să o omoare. În urma necropsiei efectuate, s-a stabilit că moartea femeii a fost violentă și a fost cauzată de o contuzie meningo-cerebrală consecutivă unui traumatism cranio-cerebral facial și toracic, cu multiple fracturi costale și stern, leziuni ce au fost produse prin lovire cu corp dur și comprimare cu corp dur ce au legătură directă cu cauza morții.
Ion Cam a fost deferit magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru omor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0354 secunde