ȘI-A PIERDUT COPILUL după o greșeală pe Facebook. ATENȚIE MARE!

5566
2
ȘI-A PIERDUT COPILUL după o greșeală pe Facebook. ATENȚIE MARE! - copil-1463154175.jpg

Articole recomandate

Toată lumea își dorește siguranță pentru copilul său. Toți părinții se străduiesc să protejeze copii de orice pericol care ar putea fi ascuns în jurul lor. Unul dintre locurile care sunt cele mai periculoase este internetul, și mai exact rețelele sociale.

Rețelele de socializare ne oferă posibilitatea de a păstra legătura cu oamenii din jur. Cu toate acestea, aceste rețele sociale sunt adesea frecventate de diferite tipuri de oameni cu intenții nu tocmai bune.



Una dintre aceste rețele sociale este de Facebook. Mulți oameni, în special copii nu știu cum să se protejeze atunci când se conectează pe astfel de rețele sociale și nu știu ce anume să urmărească și ce să evite.



Este și cazul unei femei care și-a lăsat copilul să navigheze pe Facebook fără restricții fără însă să bănuiască la ce risc se expune.

Într-o zi, fetița ei a primit o cerere de prietenie de la o persoană necunoscută. A acceptat cererea de prietenie fără să se gândească că se poate întâmpla ceva rău. Chiar și poza de profil a persoanei respective dădea asigurări că totul este în regulă.

Mama fetei a fost destul de entuziasmată că fiica ei mergea la școală și posta în mod frecvent mesaje pe Facebook cu ea, menționând chiar și numele școlii pe care o frecventează. La scurt timp însă va realiza ce greșeală colosală a făcut.

Utilizatorul de Facebook care era prieten cu fiica femeii și care aparent părea inofensiv, a descărcat imaginea fetei de pe Facebook și apoi a încărcat-o pe un site web alături de următoarele cuvinte:

"Fată americană, de doar 6 ani! Costă 10.000 de dolari!"

Nimeni nu a bănuit vreodată că prin încărcarea unei imagini inofensive cu copilul tău și o imagine a școlii unde studiază poate să determine o asemenea tragedie. Totul s-a schimbat când femeia a mers la școală pentru a-și lua fiica și a aflat că nu era acolo. Nimeni nu o văzuse în jur. Fiica ei a fost răpită de acel individ care își crease pe Facebook o identitate falsă.

Citește articolul complet pe dailybreak.ro


Comentează știrea

DODO
14 mai 2016
trist dar adevarat

De multe ori parintii trateaza proprii copii ca pe jucariile lor , acestia sa le indeplineasca visuri pe care ei nu le-au implinit, se grabesc sa-si vada odraslele mari fara sa tina cont ca le fura copilaria.Sint multe exemple : una la ,, Romanii au talent ,,asi-a pus fata sa danseze ( la 13 ani ) arabeste din buric ! la ,,Next star ,, multi copii apar cu repertoriu si tinuta total neadecvata pentru virsta lor ca ai senzatia citeodata ca esti la un tirg de pedofilie,deci parinti ATENTIE! lasati-va copii sa-si traiasca copilaria.

BoIzyGDNgs
2 decembrie 2016
hXMEVnShcXULhfGTAeC

tVVGCW zqbiuyadupmh, [url=http://qcwbgokrxtdp.com/]qcwbgokrxtdp[/url], [link=http://aefcqorrzmua.com/]aefcqorrzmua[/link], http://trwdjsasqhxj.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7109 secunde