Și-a ucis fratele pentru că l-a părăsit nevasta. A vrut să omoare toată familia, dar nu a mai apucat

428
Și-a ucis fratele pentru că l-a părăsit nevasta. A vrut să omoare toată familia, dar nu a mai apucat - ucidere-1666012627.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat din județul Galați și-a omorât fratele într-un acces de furie, pe fondul unei depresii severe cauzate de moartea tatălui și despărțirea de soție. Victima a lăsat în urmă un băiețel de patru ani.


Tribunalul Galați l-a condamnat pe Eugen Feru, un bărbat care locuiește în satul Furcenii Vechi, comuna Cosmești, la 13 ani ani de închisoare pentru omor. Decizia instanței nu este definitivă. Pe 5 martie 2022, individul a făcut ceva de neconceput: și-a ucis fratele.

Totul a pornit după ce tatăl său a murit, iar soția l-a părăsit. Bărbatul a intrat într-o puternică depresie și a început să își amenințe cu moartea mama, fratele și alți membri ai familiei. Un martor a relatat: „ (...) ştiu faptul că Eugen Feru ameninţa cu moartea pe toţi şi spunea că va alinia patru sicrie cu rudele sale.”


Fratele său își creștea singur fiul de patru ani, după ce soția plecase de acasă, Lucrurile au luat-o razna când fosta soție a lui Eugen Feru a postat pe Facebook faptul că este într-o nouă relaţie.

În ziua fatidică, Eugen Feru își chemase mama la locuința sa din sat, spunându-i că vrea să îi lase în grijă copilul pentru că pleacă să muncească în străinătate.Citește mai departe


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5286 secunde